Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Αποχώρησε ο κ. Ανδρέας Κανελλόπουλος

Μετά από πολυετή θητεία στο Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Bank, ο Αντιπρόεδρός του κ. Ανδρέας Λ. Κανελλόπουλος ανακοίνωσε κατά τη σημερινή συνεδρίαση την απόφασή του να αποχωρήσει. Νέος μη Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ο κ. Μηνάς Τάνες.

Alpha: Αποχώρησε ο κ. Ανδρέας Κανελλόπουλος
Μετά από πολυετή θητεία στο Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Bank, ο Αντιπρόεδρός του κ. Ανδρέας Λ. Κανελλόπουλος ανακοίνωσε κατά τη σημερινή συνεδρίαση την απόφασή του να αποχωρήσει.

Αποδεχόμενο την παραίτησή του, το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τον κ. Κανελλόπουλο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην Τράπεζα η οποία κατά την περίοδο αυτή εξελίχθηκε από Τράπεζα Πίστεως σε Alpha Bank, μετά την απορρόφηση της Ιονικής Τραπέζης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ως Αντιπρόεδρό του το μη εκτελεστικό μέλος κ. Μηνά Τάνε, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Για το υπόλοιπο της θητείας του κ. Κανελλόπουλου στο Διοικητικό Συμβούλιο, εξέλεξε ως μη εκτελεστικό μέλος τον κ. Παναγιώτη Αθανασόπουλο, Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Senior Executive Advisor της Toyota Motor Europe NV/SA.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v