Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τράπεζα Αττικής: Απόφαση για μείωση κεφαλαίου

Την αύξηση και παράλληλη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω διαγραφής ζημίας της μετάβασης των Δ.Λ.Π., αποφάσισε μεταξύ άλλων η γενική συνέλευση της Τράπεζας Αττικής που συνήλθε σήμερα 26 Ιουλίου.

Τράπεζα Αττικής: Απόφαση για μείωση κεφαλαίου
Την αύξηση και παράλληλη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω διαγραφής ζημίας της μετάβασης των Δ.Λ.Π., αποφάσισε μεταξύ άλλων η γενική συνέλευση της Τράπεζας Αττικής που συνήλθε σήμερα 26 Ιουλίου, σε συνέχεια της από 28 Ιουνίου τακτικής γενικής συνέλευσης.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση διαφοράς από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο ύψους 49.278.866,46 ευρώ, με αύξηση ονομαστικής αξίας μετοχής από 0,35 ευρώ σε 0,9468 ευρώ.

Επίσης, η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω διαγραφής ζημίας μετάβασης των Δ.Λ.Π. ύψους 49.278.866,46 ευρώ, με μείωση ονομαστικής αξίας μετοχής από 0,9468 σε 0,35 ευρώ.

Μετά τις αποφάσεις αυτές το μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας θα ανέρχεται σε 28.902.268,50 ευρώ διαιρούμενο σε 82.577.910 κοινές ονομαστικές μετοχές αξίας κάθε μιας 0,35 ευρώ.

Επίσης, η γ.σ. εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο με τριετή θητεία το οποίο απαρτίζεται από τους: Ιουλία Αρμάγου, Αυγουστίνο Βιντζηλαίο, Στέλιο Διαμαντίδη, Δημήτριο Δουνούκο, Αντώνη Καμινάρη, Τρύφωνα Κολλίντζα, Δημήτριο Μπουζιάκα, Καλλέργο Σημαντηράκη, Αθανάσιο Τζακόπουλο, Παναγιώτη Τσουπίδη, Ιωάννη Φούρκα. Εκ των ως άνω η κ. Ιουλία Αρμάγου και ο κ. Αθανάσιος Τζακόπουλος είναι ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v