Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Εργο για Polkomtel ύψους 1,8 εκ. ευρώ

Η Intracom Telecom ανέλαβε και παρέδωσε με επιτυχία το έργο παροχής και εγκατάστασης συστήματος διαχείρισης δικτύου για την Polkomtel. Το έργο, ύψους 1,8 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνει την επέκταση του υπάρχοντος Συστήματος Παρακολούθησης Σηματοδοσίας για το SS7, τη διαχείριση του δικτύου GPRS, καθώς και τις αντίστοιχες υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης.

Intracom: Εργο για Polkomtel ύψους 1,8 εκ. ευρώ
Η Intracom Telecom ανέλαβε και παρέδωσε με επιτυχία το έργο παροχής και εγκατάστασης συστήματος διαχείρισης δικτύου για την Polkomtel (PlusGSM, Mobile Telecommunications Company).

Το έργο, ύψους 1,8 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνει την επέκταση του υπάρχοντος Συστήματος Παρακολούθησης Σηματοδοσίας (Signaling Monitoring System) για το SS7, τη διαχείριση του δικτύου GPRS, καθώς και τις αντίστοιχες υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της συμφωνίας, εκτός από το εξειδικευμένο λογισμικό, το σχετικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό και τις υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης, η Intracom Telecom παρέχει, επίσης τις απαιτούμενες υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων, συγκαταλέγονται η εγκατάσταση, η παραμετροποίηση και η εκπαίδευση.

Το έργο της Intracom Telecom βασίζεται στο σύστημα acceSS7 του οποίου η λύση έχει αναπτυχθεί από την Agilent Technologies. Η λύση αυτή θα δώσει τη δυνατότητα στην Polkomtel να έχει άμεση και αποτελεσματική επίβλεψη ολόκληρου του πρωτοκόλλου του δικτύου SS7, καθώς και να διαχειρίζεται το δίκτυο GPRS αντλώντας πολύτιμες πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Η Intracom Telecom έχει μακρά εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση Λύσεων Υποστήριξης Λειτουργιών (Operations Support Solutions), βασιζόμενη στη λύση της Agilent, για πελάτες της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων: OTE, BTC (Βουλγαρία), Telekom Srbija (Σερβία), STC (Σαουδική Αραβία), Polkomtel (Πολωνία), HT (Κροατία), Vodafone (Ελλάδα), TIM (Ελλάδα) και Tellas (Ελλάδα).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v