Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίσκεψη Νανόπουλου σε Βοιωτία - Εύβοια

Kαταστήματα της Eurobank στη Βοιωτία και την Εύβοια, περιοχές στις οποίες η τράπεζα διαθέτει ήδη σημαντική παρουσία, επισκέφτηκε στις 24/7/2006 ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, κ. Ν. Νανόπουλος, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο κ. Β. Μπαλλή.

Επίσκεψη Νανόπουλου σε Βοιωτία - Εύβοια
Με περισσότερους από 300.000 μετόχους, που την κατατάσσουν στην πρώτη θέση μεταξύ όλων των εισηγμένων στο Χ.Α., η Eurobank EFG δραστηριοποιείται σήμερα εκτός Ελλάδος σε έξι κράτη στη Νότια και Κεντρική Ευρώπη, σε μία αγορά πλέον των 200 εκατ. κατοίκων.

Συμπεριλαμβανομένης και της δραστηριότητος στην Ελλάδα, η Eurobank θα διαθέτει στο τέλος του έτους περισσότερα από 1.000 καταστήματα, μέσω των οποίων θα εξακολουθεί να προσφέρει καινοτόμα, ευέλικτα και ανταγωνιστικά προϊόντα σε όλο το εύρος της πελατείας της, που αναδεικνύει τη Eurobank τράπεζα πρώτης επιλογής.

Τις επισημάνσεις αυτές έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank κ. Ν. Νανόπουλος, ο οποίος συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο κ. Β. Μπαλλή και ανώτατα στελέχη της τράπεζας επισκέφτηκε(Δευτέρα 24/7/2006) καταστήματα της Eurobank στη Βοιωτία και την Εύβοια, περιοχές στις οποίες η τράπεζα διαθέτει ήδη σημαντική παρουσία.

Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια γεύματος στο οποίο παρακάθισαν περί τους 200 επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Βοιωτία και την Εύβοια, ο κ. Νανόπουλος αναφέρθηκε στις οικονομικές προοπτικές στη χώρα, στο οξύτατο ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον και στις παραγωγικές δυνατότητες των περιοχών, τονίζοντας ότι η επιχειρηματικότητα πρέπει να εστιάζεται στην ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει αξιοποιώντας και ενσωματώνοντας τη νέα τεχνογνωσία και υιοθετώντας σύγχρονες μορφές διοίκησης.

Παράλληλα ανέλυσε τη φιλοσοφία της Eurobank για ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας ανεξαρτήτως μεγέθους, κλάδου ή τομέα δραστηριότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v