Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμφωνία Vivartia με Σιακόλα για την Christis

Η Δέλτα Συμμετοχών (VIVARTIA) και η Cyprus Trading Corporation Public Ltd με τον όμιλο εταιριών Σιακόλα κατέληξαν σε μη δεσμευτική συμφωνία επί της αρχής (Letter of Intent) για την πώληση στη Δέλτα Συμμετοχών 25 εκατ. μετοχών (ή ποσοστού 45,8%) περίπου της εισηγμένης στο ΧΑΚ εταιρίας Christis Dairies Public Ltd.

Συμφωνία Vivartia με Σιακόλα για την Christis
Σε μη δεσμευτική συμφωνία επί της αρχής (Letter of Intent) για την πώληση στη Δέλτα Συμμετοχών 25 εκατ. μετοχών (ή ποσοστού 45,8%) περίπου της εισηγμένης στο ΧΑΚ εταιρίας Christis Dairies Public Ltd. έναντι 30 κυπριακών σεντ ανά μετοχή, κατέληξαν η Δέλτα Συμμετοχών (VIVARTIA) και η Cyprus Trading Corporation Public Ltd με τον όμιλο εταιριών Σιακόλα.

Όπως έγινε γνωστό, της τυχόν οριστικής συμφωνίας θα προηγηθεί οικονομικός και νομικός έλεγχος, ενώ η μεταβίβαση θα τελεί υπό την προϋπόθεση της εξασφάλισης των απαιτούμενων διοικητικών αδειών.

Σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η συμφωνία πώλησης της ανωτέρω συμμετοχής στη Δέλτα Συμμετοχών, η τελευταία θα προβεί σε υποβολή δημόσιας πρότασης κατά τις διατάξεις του Κυπριακού Δικαίου για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Christis Dairies Public Ltd.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v