Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΟΗ: Με 70% η Iberdrola στην Κόρινθος Power

Ανακοινώθηκε επισήμως η συμφωνία συνεργασίας της Motor Oil με την ισπανική Iberdrola στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας. Αν και η εταιρεία δεν γνωστοποίησε όρους της συμφωνίας, σύμφωνα με πληροφορίες η συνεργασία αφορά σε αυτή τη φάση τη συμμετοχή σε ποσοστό 70% της Iberdrola στην Κόρινθος Power.

ΜΟΗ: Με 70% η Iberdrola στην Κόρινθος Power
Ανακοινώθηκε επισήμως η συμφωνία συνεργασίας της Motor Oil με την ισπανική Iberdrola στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Αν και η εταιρεία δεν γνωστοποίησε όρους της συμφωνίας, σύμφωνα με πληροφορίες η συνεργασία αφορά σε αυτή τη φάση τη συμμετοχή σε ποσοστό 70% της Iberdrola στην Κόρινθος Power.

Η συμφωνία συνεργασίας των δυο εταιρειών δεν εξέπληξε την αγορά ηλεκτρισμού, αφού τόσο η Iberdrola είχε επισήμως στο παρελθόν εκφράσει το ενδιαφέρον της για ενεργότερη δραστηριοποίηση στην εγχώρια αγορά ηλεκτρισμού, όσο και η Motor Oil το ενδιαφέρον της για συμμετοχή στο διαγωνισμό της ΔΕΣΜΗΕ με συνεταίρο.

Οι συζητήσει με τη Motor Oil, κατά πληροφορίες, ξεκίνησαν εδώ και έξι μήνες και η αρχική πρόθεση της ελληνικής εταιρείας ήταν να διατηρήσει στην Κόρινθος Power ποσοστό 25%.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν αποκλείεται στο σχήμα να εισέλθει και η εταιρεία Ρόκας Α.Ε., που αποτελεί τον πρώτο συνεταίρο της Iberdrola στην ελληνική αγορά ενέργειας.

Χρύσα Λιάγγου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v