Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Betanet: Νέα έργα 3,3 εκατ. ευρώ

Την εκτέλεση δύο έργων ανέλαβε η διοίκηση της εταιρίας Betanet, συνολικής αξίας 3,3 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για την εκτέλεση εργασιών σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κρήτη και για έργο της ΔΕΗ, στο οποίο μειοδότησε μέσω κοινοπραξίας. Στα 38 εκατ. ευρώ το ανεκτέλεστο υπόλοιπο.

Betanet: Νέα έργα 3,3 εκατ. ευρώ
Την εκτέλεση δύο έργων ανέλαβε η διοίκηση της εταιρίας Betanet, συνολικής αξίας 3,3 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για την εκτέλεση εργασιών σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κρήτη και για έργο της ΔΕΗ, στο οποίο μειοδότησε μέσω κοινοπραξίας.

Ειδικότερα, η Betanet ανέλαβε την εκτέλεση των εργασιών Β’ φάσης του έργου: ”Ξενοδοχειακό συγκρότημα επιπλωμένων διαμερισμάτων 4 αστέρων”, συνολικής επιφανείας 6.000 m2 περίπου, στην περιοχή Χερσονήσου της Κρήτης, προϋπολογισμού 2,3 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ, για την εταιρεία ”GOLF RESIDENCIES A.E.” συμφερόντων της οικογένειας Σμπώκου.

Επιπλέον, η Κοινοπραξία ”ΒΕΤΑΝΕΤ ΑΒΕΕ – ΕΔΡΑΣΗ .Χ. ΨΑΛΙΔΑ Α.Ε.”, στην οποία μετέχει η ΒΕΤΑΝΕΤ Α.Β.Ε.Ε. με ποσοστό 50%, αναδείχθηκε μειοδότης του διαγωνισμού που διενέργησε η Δ.Ε.Η. Α.Ε., για τη προμήθεια 4.084 φυγοκεντρικών τσιμεντόστυλων, συνολικού τιμήματος 1.997.193 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.

Μετά την ανάθεση των προαναφερθέντων έργων, το νέο ανεκτέλεστο υπόλοιπο για τον Όμιλο υπερβαίνει τα 38 εκατ. ευρώ.

Εξάλλου, υπενθυμίζεται ότι κατά την συνεδρίαση του ΔΣ του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις 13/7/2006, η εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 3.870.810 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, οι οποίες θα διανεμηθούν δωρεάν, σε αναλογία 4 νέων για κάθε 10 παλαιές, στους δικαιούχους μετόχους, δηλαδή στους κατόχους μετοχών της εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 18ης Ιουλίου 2006. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίσθηκε η 26η Ιουλίου 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v