Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα από Τράπεζα Πειραιώς

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος ”Ηλεκτρονικό Εμπόριο & Ηλεκτρονική Τραπεζική: το μέλλον των επιχειρήσεων”, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς. Η διάρκεια του προγράμματος ήταν πάνω από ένα μήνα και ολοκληρώθηκε στα μέσα Ιουλίου.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα από Τράπεζα Πειραιώς
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος ”Ηλεκτρονικό Εμπόριο & Ηλεκτρονική Τραπεζική: το μέλλον των επιχειρήσεων”, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Η διάρκεια του προγράμματος ήταν πάνω από ένα μήνα και ολοκληρώθηκε στα μέσα Ιουλίου.

Tο εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα είναι μια πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς και υλοποιείται στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με την ενεργή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School.

Στοχεύει στη δημιουργία μιας νέας κουλτούρας στο χώρο των Υπηρεσιών, μέσω της υπεύθυνης ενημέρωσης και εξοικείωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών σε θέματα που σχετίζονται με το μέλλον του ηλεκτρονικού εμπορίου και την χρήση της ηλεκτρονικής τραπεζικής, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο διεθνή χώρο, καθώς και στα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τους.

Στο κάλεσμα της Τράπεζας Πειραιώς ανταποκρίθηκαν 136 άτομα, από τα οποία και επελέγησαν 40, που κλήθηκαν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από καθηγητές του ALBA Graduate Business School και από στελέχη της Winbank, της πρώτης και πιο βραβευμένης ηλεκτρονικής Τράπεζας στην Ελλάδα, καθώς και να εφαρμόσουν πρακτικά τις θεωρητικές γνώσεις που αποκόμισαν.

Το πρόγραμμα ολοκλήρωσαν επιτυχώς 30 άτομα, που προέρχονταν από τον ελληνικό επιχειρηματικό χώρο, και τα οποία βραβεύτηκαν με ειδικά διπλώματα και δώρα, σε μια εκδήλωση που έγινε παρουσία στελεχών της Τράπεζας Πειραιώς και του Πρύτανη του ALBA Graduate Business School.

Στόχος της Τράπεζας είναι η διενέργεια δύο ακόμη κύκλων του εκπαιδευτικού προγράμματος εντός του 2006, που θα απευθύνονται σε ιδιώτες ή επαγγελματίες/μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v