Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η νέα μετοχική σύνθεση της Interinvest

Τη νέα μετοχική σύνθεση της εταιρίας, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω της συγχώνευσης με απορρόφηση της Nexus Επενδυτικής, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Interinvest. Ειδικότερα, το ποσοστό της MFG κατήλθε σε 28,99% από 44,57%, ενώ της Laxey ανήλθε σε 20,03% από 0,19%.

Η νέα μετοχική σύνθεση της Interinvest
Τη νέα μετοχική σύνθεση της εταιρίας, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω της συγχώνευσης με απορρόφηση της Nexus Επενδυτικής, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Interinvest.

Ειδικότερα, το συνολικό ποσοστό συμμετοχής της Marfin Financial Group επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Interinvest κατήλθε σε 28,99% από 44,57% συμπεριλαμβανομένων, των δικαιωμάτων ψήφου που ελέγχει μέσω της εταιρίας Marfin Global Asset Management ΑΕΠΕΥ και με αντίστοιχη μεταβολή του ποσοστού συμμετοχής του επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας.

Επίσης, το ποσοστό συμμετοχής της Laxey επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας Interinvest διαμορφώθηκε σε 20,03% από 0,19%. Το ποσοστό συμμετοχής της επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας μεταβλήθηκε αντίστοιχα σε 20,03% από 0,19%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v