Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Προϊόν της Χρονιάς η πλατφόρμα ”B-On”

H πλατφόρμα ”B-On” της Intralot κέρδισε το βραβείο ”Προϊόν της Χρονιάς” του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών για το 2006, από το Public Gaming Research Institute.

Intralot: Προϊόν της Χρονιάς η πλατφόρμα ”B-On”
H πλατφόρμα ”B-On” της Intralot κέρδισε το βραβείο ”Προϊόν της Χρονιάς” του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών για το 2006, από το Public Gaming Research Institute, ένα ίδρυμα διεθνούς κύρους, που εδώ και 30 χρόνια υποστηρίζει τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην αγορά των τυχερών παιχνιδιών, με δημοσιεύσεις ερευνών και υποστήριξη συνεδρίων και εκθέσεων.

Οπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η αξιολόγηση και επιλογή των προϊόντων/λύσεων έγινε από επιτροπή, η οποία αποτελείτο από Διευθύνοντες Συμβούλους Οργανισμών Τυχερών Παιχνιδιών, ενώ η απονομή πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου PGRI’s EXPO/ILAC, στο Las Vegas.

Η καινοτόμος πλατφόρμα ”B-On” της Intralot, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να μπορούν να παίξουν οποιοδήποτε παιχνίδι οποιαδήποτε ώρα σε οποιοδήποτε χώρο με το κινητό τηλέφωνο, το internet, και την ψηφιακή τηλεόραση.

Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα ”Β-On” προσφέρει μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών που περιλαμβάνουν αριθμητικά παιχνίδια, όπως Λόττο, παιχνίδια στοιχημάτων και παιχνίδια πλούσιου περιεχομένου, τύπου καζίνο, όπως πόκερ & ρουλέτα.

Περιλαμβάνει ακόμη ψυχαγωγικά παιχνίδια ικανοτήτων, όπως αγώνες αυτοκινήτων, καθώς και παιχνίδια που συνδυάζουν ικανότητα και τύχη, όπως το τάβλι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το B-On υλοποιεί ένα πλήθος χαρακτηριστικών που πλαισιώνουν τα παιχνίδια, όπως την υποστήριξη της ηλεκτρονικής παρέας, την ηλεκτρονική επικοινωνία (chatting) και τη διοργάνωση διαγωνισμών και πρωταθλημάτων (όπως τουρνουά ράλι, τουρνουά πόκερ κλπ).

Αναφορικά με την απονομή του βραβείου, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot, κος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, δήλωσε:



”Το βραβείο αυτό αποτελεί ξεχωριστή τιμή για εμάς. Η αναγνώριση από τον κλάδο που δραστηριοποιούμαστε συμβαδίζει με τη δέσμευση της Intralot για την ανάπτυξη και παροχή καινοτόμων και τεχνολογικά προηγμένων λύσεων που ικανοποιούν τις αυξανόμενες ανάγκες των οργανισμών τυχερών παιχνιδιών”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v