Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Τορπιλίζεται ο διάλογος με εργαζόμενους

Νέα κόντρα αναμένεται να ξεσπάσει μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης του ΟΤΕ μετά την αιφνιδιαστική κίνηση των επικεφαλής του Οργανισμού να καταθέσουν επιστολή προς τον υπουργό Οικονομίας, με την οποία ουσιαστικά ζητείται να διευθετηθεί το ζήτημα του κανονισμού προσωπικού στον ΟΤΕ με νομοθετική ρύθμιση, λόγω αδυναμίας συμφωνίας μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων.

ΟΤΕ: Τορπιλίζεται ο διάλογος με εργαζόμενους
Νέα κόντρα αναμένεται να ξεσπάσει μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης του ΟΤΕ μετά την αιφνιδιαστική κίνηση των επικεφαλής του Οργανισμού να καταθέσουν επιστολή προς τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη, με την οποία ουσιαστικά ζητείται να διευθετηθεί το ζήτημα του κανονισμού προσωπικού στον ΟΤΕ με νομοθετική ρύθμιση, λόγω αδυναμίας συμφωνίας μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το μεσημέρι αναμένεται συνάντηση των εκπροσώπων της ΟΜΕ-ΟΤΕ με τη διοίκηση του Οργανισμού, οπότε και θα κοινοποιηθεί στους εργαζόμενους η συγκεκριμένη επιστολή.

Όπως λέγεται χαρακτηριστικά από την πλευρά των εργαζομένων, ”η διοίκηση του ΟΤΕ προσπαθεί να νομοθετήσει από την πίσω πόρτα, τορπιλίζοντας το διάλογο που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά με την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας”.

Να σημειωθεί πάντως πως στα ανοιχτά μέτωπα του ΟΤΕ περιλαμβάνονται τα εργασιακά, η σχέση του με τους εναλλακτικούς παρόχους, μεταξύ των οποίων και η Telepassport, η κατάθεση ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής στη Βουλή σχετικά με την εξαγορά της Γερμανός από την CosmOTE αλλά και η προοπτική εισόδου στρατηγικού επενδυτή στο μετοχικού κεφάλαιο του ΟΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v