Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Στο 100% η συμμετοχή σε Bank Beograd

Στο 100% αύξησε τη συμμετοχή της στην Piraeus Bank AT Beograde η Τράπεζα Πειραιώς αγοράζοντας περίπου το 12% που δεν κατείχε στη θυγατρική της, έναντι 7 εκατ. ευρώ. Οργανικό το πλάνο επέκτασης στη Σερβία, είπε στέλεχος της τράπεζας στο euro2day.gr, χωρίς να αποκλείει εξαγορές ”αν βρεθεί κάτι καλό”.

Πειραιώς: Στο 100% η συμμετοχή σε Bank Beograd
Στο 100% αύξησε τη συμμετοχή της στην Piraeus Bank AT Beograde η Τράπεζα Πειραιώς αγοράζοντας περίπου το 12% που δεν κατείχε στη θυγατρική της, έναντι 7 εκατ. ευρώ.

Η κίνηση, όπως είπε στο euro2day.gr o Αναπληρωτής γενικός διευθυντής για τις διεθνείς δραστηριότητες του ομίλου κ. Γ. Κυριακόπουλος, εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την οργανική ανάπτυξη του σερβικού κλάδου του ομίλου.

Όπως είπε ο κ. Κυριακόπουλος, στην κατεύθυνση αυτή η Πειραιώς έστειλε στη Σερβία και δύο υψηλόβαθμα στελέχη τα οποία ανέλαβαν το retail banking και το corporate banking της τράπεζας.

Σχολιάζοντας πιθανές εξαγορές της Πειραιώς στη Σερβία, ο κ. Κυριακόπουλος, αν και επανέλαβε την προτεραιότητα της οργανικής ανάπτυξης, δεν τις απέκλεισε ”σε περίπτωση που βρεθεί κάτι καλό” τονίζοντας ότι σε κάθε περίπτωση αυτές θα πραγματοποιηθούν με όχημα την Piraeus Bank AT Beograde.

Ο ίδιος, αν και δεν ήταν σε θέση να δώσει συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία έτους της Piraeus Bank, έκανε λόγο για βελτίωση της κερδοφορίας έναντι του 2005.

Δ. Γλ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v