Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: ...Απεργίες επί απεργιών

Την Τετάρτη, 10/7, αναμένεται η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου, μετά την προσφυγή του Δ.Σ. των ΕΛΠΕ που ζητά να χαρακτηριστεί παράνομη η 4ήμερη απεργία που κήρυξε η Ομοσπονδία Χημικών Βιομηχανιών. Σήμερα το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας αποφάσισε να κηρύξει κι αυτό απεργία στα ΕΛΠΕ.

ΕΛΠΕ: ...Απεργίες επί απεργιών
Αύριο Τετάρτη, 10/7, αναμένεται η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών μετά την προσφυγή της διοίκησης των ΕΛΠΕ, που ζητά να χαρακτηριστεί παράνομη και καταχρηστική η 4ήμερη απεργία που κήρυξε η Ομοσπονδία Χημικών Βιομηχανιών για να καλύψει τους εργαζόμενους των ΕΛΠΕ που αντιτίθενται στην πώληση του 23,17% του ομίλου στην κοινοπραξία της ρωσικής Lukoil και του ομίλου Λάτση.

Η απεργία που κήρυξε η Ομοσπονδία, έρχεται ως συνέχεια της 15νθήμερης απεργίας που είχε κηρύξει το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στα ΕΛΠΕ, η οποία μετά από προσφυγή της διοίκησης των ΕΛΠΕ, την περασμένη εβδομάδα, κηρύχθηκε παράνομη και καταχρηστική.

Σήμερα, Τρίτη 10/7, το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας, έλαβε απόφαση για να κηρύξει και αυτό με τη σειρά του απεργία στα ΕΛΠΕ, χωρίς όμως να οριστεί επακριβώς η ημερομηνία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v