Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα συμφωνία στη Γερμανία για Intralot

Η εταιρία συστημάτων τυχερών παιχνιδιών Intralot είπε την Τρίτη ότι ανέλαβε την προμήθεια πιλοτικού συστήματος για τον κρατικό οργανισμό τυχερών παιχνιδιών του Αμβούργου, ενισχύοντας την παρουσία της στη Γερμανία.

Νέα συμφωνία στη Γερμανία για Intralot
Η εταιρία συστημάτων τυχερών παιχνιδιών Intralot είπε την Τρίτη ότι ανέλαβε την προμήθεια πιλοτικού συστήματος για τον κρατικό οργανισμό τυχερών παιχνιδιών του Αμβούργου, ενισχύοντας την παρουσία της στη Γερμανία.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την προσαρμογή και την εγκατάσταση της κεντρικής πλατφόρμας του ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών Lotο καθώς και του λογισμικού των τερματικών μηχανών για το γερμανικό οργανισμό, ανέφερε η Intralot σε ανακοίνωσή της, χωρίς να δώσει οικονομικές λεπτομέρειες για τη συμφωνία.

Ο οργανισμός τυχερών παιχνιδιών του Αμβούργου, με περισσότερα από 530 σημεία πώλησης, είχε έσοδα 213,6 εκατ. ευρώ το 2005.

Το νέο σύστημα θα ξεκινήσει να λειτουργεί το πρώτο εξάμηνο του 2007, είπε η Intralot, προσθέτοντας ότι θα αναλάβει τόσο το κόστος της επένδυσης όσο και την τεχνική υποστήριξη του έργου.

Επισημαίνεται ότι η πλατφόρμα LOTOS έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου από την Intralot με την αξιοποίηση των πλέον σύγχρονων και καινοτόμων μεθοδολογιών και εργαλείων σχεδίασης και ανάπτυξης. Τo LOTOS είναι εγκατεστημένο σε περισσότερες από 20 χώρες και αποτελεί διεθνώς μία από τις πλέον προηγμένες και σταθερές λύσεις ανοιχτής αρχιτεκτονικής.

”H επένδυσή μας στο νέο αυτό έργο θα αποτελέσει το εφαλτήριο της επέκτασής μας στην αγορά της Γερμανίας, ενώ παράλληλα θα συμβάλει στην ισχυροποίηση της παρουσίας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση”, είπε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Επιπλέον, ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού τυχερών παιχνιδιών του Αμβούργου, κ. Siegfried Spies, δήλωσε: ”Στόχος μας είναι η τεχνολογική αναβάθμιση του οργανισμού μας και προτεραιότητά μας οι ασφαλείς συναλλαγές των παικτών που επιλέγουν τα παιχνίδια μας. Θεωρούμε μονόδρομο τη χρήση των νέων τεχνολογιών, και αυτή η τάση αποτελεί στρατηγικό στόχο μας. Ως ένας ανερχόμενος οργανισμός τυχερών παιχνιδιών, είναι σημαντικό για μας τόσο η υποδομή όσο και οι διαδικασίες που διέπουν τη λειτουργία μας να είναι αποδοτικές. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για τη λειτουργία των τυχερών παιχνιδιών να είναι τυποποιημένα αλλά και να έχουν δυνατότητα εξέλιξης. Οι εξατομικευμένες λύσεις θα ήταν τόσο χρονοβόρες όσο και οικονομικά ασύμφορες για τα δικά μας δεδομένα”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v