Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΤ Κύπρου: Τι ζητά από Κύπρου για ”ok” σε Εμπορική

Τα ”απαραίτητα στοιχεία” ζήτησε άμεσα από την Τράπεζα Κύπρου ο κεντρικός τραπεζίτης κ. Χρ. Χριστοδούλου προκειμένου να απαντήσει στο αίτημα του τραπεζικού ομίλου για ”πράσινο φως” στην εξαγορά της Εμπορικής. Ο κ. Χριστοδούλου, αν και δήλωσε πως δεν είναι αντίθετος με την εξαγορά, δεν δεσμεύτηκε για το περιεχόμενο της απάντησης.

ΚΤ Κύπρου: Τι ζητά από Κύπρου για ”ok” σε Εμπορική
Να επιδώσει άμεσα τα απαραίτητα στοιχεία (αναφορικά με την κεφαλαιακή επάρκεια κ.λπ.) έως τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας, προκειμένου να είναι σε θέση να απαντήσει η κεντρική τράπεζα στο αίτημα της εξαγοράς της Εμπορικής Τράπεζας, κάλεσε πριν από λίγο τη διοίκηση της Τράπεζας Κύπρου ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, κ. Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Όπως συμπλήρωσε ο κ. Χριστοδούλου, δεν είναι αντίθετος με την εξαγορά, αλλά δεν θέλησε να δεσμευτεί για το περιεχόμενο της απάντησης.

Σε ότι αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε με τη Marfin για τη Λαϊκή ο κ. Χριστοδούλου είπε οτι πήρε διαβεβαιώσεις απο τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της MFG Α. Βγενόπουλο, τον οποίο και εκτιμά, κι οτι το θέμα θεωρείται λήξαν.

Αυτά ελέχθησαν έπειτα από ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο της ενημέρωσης του Τύπου σχετικά με το αν θα μεταβληθούν ή όχι τα επιτόκια της κυπριακής λίρας, τα οποία και παρέμειναν σταθερά.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v