Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία ΑΤΕbank και ΕΥΔΑΠ

Υπογράφηκε σήμερα από τον Διοικητή της ΑΤΕbank κ. Δ. Μηλιάκο και τον Πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ κ. Κ. Κωστούλα σύμβαση συνεργασίας της Τράπεζας με την Εταιρία. Με τη σύμβαση θα γίνεται η μισθοδοσία των υπαλλήλων της ΕΥΔΑΠ μέσω του νέου προνομιακού καταθετικού Λογαριασμού ”Μισθοδοσία ΕΥΔΑΠ”.

Συνεργασία ΑΤΕbank και ΕΥΔΑΠ
Υπογράφηκε σήμερα από τον Διοικητή της ΑΤΕbank κ. Δ. Μηλιάκο και τον Πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ κ. Κ. Κωστούλα σύμβαση συνεργασίας της Τράπεζας με την Εταιρία.

Με τη σύμβαση θα γίνεται η μισθοδοσία των υπαλλήλων της ΕΥΔΑΠ μέσω του νέου προνομιακού καταθετικού Λογαριασμού ”Μισθοδοσία ΕΥΔΑΠ”, ο οποίος προσφέρει στους μισθοδοτούμενους μια σειρά από τραπεζικές υπηρεσίες: Βιβλιάριο καταθέσεων, δυνατότητα υπερανάληψης έως 3.000 €, αναλήψεις, καταθέσεις και μεταφορά ποσών από λογαριασμό σε λογαριασμό, που πραγματοποιούνται σε όλα τα Καταστήματα και ΑΤΜ της ΑΤΕbank χωρίς έξοδα, δωρεάν κάρτα συναλλαγών ΑΤΕnet, δωρεάν εξόφληση λογαριασμών ΕΥΔΑΠ – ΔΕΗ – ΟΤΕ με πάγια εντολή, μη υποχρέωση διατήρησης ελαχίστου υπολοίπου στο μισθοδοτικό λογαριασμό.

Επίσης προσφέρονται από την ΑΤΕbank επιπλέον παροχές προς το προσωπικό της ΕΥΔΑΠ, όπως στεγαστικά Δάνεια για αγορά, ανέγερση και επισκευή κατοικίας, καθώς και για αγορά οικοπέδου με ειδικούς όρους, καταναλωτικά και προσωπικά δάνεια με ειδικούς όρους, Πιστωτικές Κάρτες VISA ή MASTER Card με δωρεάν συνδρομή για 2 έτη με προνομιακό επιτόκιο, μειωμένο κόστος για κάθε ανάληψη μέσω συστήματος ”ΔΙΑΣ”, δωρεάν τηλεφωνική δυνατότητα κ.α. Η συνεργασία αυτή αφορά 4.000 εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v