Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Προειδοποίηση προς πράκτορες για απεργία

Προεδοποίηση απευθύνει στους πράκτορές του ο ΟΠΑΠ, σχολιάζοντας δημοσιεύματα που θέλουν τους πράκτορες να προχωρούν σε απεργία την Κυριακή 7 Ιουλίου, ημέρα του τελικού του Μουντιάλ. ”Τα τερματικά θα λειτουργούν κανονικά την Κυριακή”, αναφέρει ο Οργανισμός.

ΟΠΑΠ: Προειδοποίηση προς πράκτορες για απεργία
Και την Κυριακή 9/7 οι τερματικές μηχανές θα λειτουργούν κανονικά, αναφέρει ο ΟΠΑΠ σε ανακοίνωσή του όπου σχολιάζει δημοσιεύματα που αναφέρονται σε απεργία των πρακτόρων του την ημέρα του τελικού του Μουντιάλ.

Ο Οργανισμός διαψεύδει τα περί ”αδιάλλακτης συμπεριφοράς” του και δηλώνει ότι επιφυλάσσεται κάθε διακιώματός του που απορρέει από το νόμο ”εις βάρος οποιουδήποτε, με δική του υπαιτιότητα, γίνει πρόξενος διαφυγής εσόδων”.

Tο πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:



”Εξ αφορμής σχετικών δημοσιευμάτων τα οποία αναφέρονται σε απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων ΠΡΟ-ΠΟ (ΠΟΕΠΠ)- εν όψει και του γεγονότος ότι ουδέν έγγραφο με το οποίο να γνωστοποιείται η εν λόγω απόφαση έχει περιέλθει στην εταιρία- από την ΟΠΑΠ Α.Ε. ανακοινώνονται τα εξής:

Η ΟΠΑΠ Α.Ε., έχοντας ήδη καταστήσει γνωστή, εγγράφως και σαφώς, την πολιτική και τις θέσεις της σε καθέναν από τους πεντέμισι (5.500) χιλιάδες πράκτορες - συνεργάτες της, απορρίπτει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα περί (δήθεν) αδιάλλακτης στάσης, (δήθεν) επιθετικών σχεδίων και (δήθεν) εχθρικής συμπεριφοράς, δηλαδή τους ισχυρισμούς εκείνους που όχι μόνο αδικούν, αλλά και κακοποιούν την αντικειμενική αλήθεια των πραγμάτων.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τη νομική φύση της σχέσης που συνδέει την ΟΠΑΠ Α.Ε. με τους ειδικώς για την πώληση των προϊόντων της αδειτοδοτούμενους πράκτορες, είναι σαφές ότι και την Κυριακή 9η τρέχοντος μηνός η εταιρία θα συνεχίσει να παρέχει κανονικώς τις υπηρεσίες εκείνες που απαιτούνται, παγίως, για τη διεξαγωγή των παιχνιδιών της.

Σαφές, επίσης, είναι ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε., ως εταιρία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι και την Κυριακή 9η τρέχοντος μηνός οι τερματικές μηχανές θα λειτουργούν κανονικά, οφείλει να επιφυλαχθεί για κάθε δικαίωμά της που απορρέει από το νόμο εις βάρος οποιουδήποτε, με δική του υπαιτιότητα, γίνει πρόξενος διαφυγής εσόδων τόσο από την εταιρία όσο και από το Ελληνικό Δημόσιο, στη χρονική μάλιστα εκείνη συγκυρία που είναι γνωστές οι προσπάθειες της εταιρίας για την περιστολή του θλιβερού φαινομένου του παράνομου στοιχηματισμού, με ό,τι αυτός συνεπάγεται”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v