Unibrain: Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών

Την αγορά ιδίων μετοχών σε ποσοστό έως 5% ήτοι 190.000 μετοχές με ανώτατη τιμή αγοράς τα 10 ευρώ και κατώτατη το 1 ευρώ, ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια γενική συνέλευση της Unibrain, σήμερα 30 Ιουνίουμε απαρτία 40,05%. Σε επενδυτικό σχέδιο ποσό 145.000 ευρώ.

Unibrain: Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών
Την αγορά ιδίων μετοχών σε ποσοστό έως 5% ήτοι 190.000 μετοχές με ανώτατη τιμή αγοράς τα 10 ευρώ και κατώτατη το 1 ευρώ, ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια γενική συνέλευση της Unibrain, σήμερα 30 Ιουνίουμε απαρτία 40,05%.

Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα διενεργηθούν οι αγορές δεν θα υπερβαίνει τους δώδεκα (12) μήνες από της ημερομηνίας λήψης της παρούσης αποφάσεως, ήτοι μέχρι και την 30η Ιουνίου 2007.

Ειδικότερα εξέλεγει το νέο εξαμελές Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε αυθημερόν σε σώμα αυθημερόν, που αποτελείται από τους:

(α) Δημήτριο Κλώνη, εκτελεστικό Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, β) Γεώργιο Ζαχόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο,

(γ) Φρεντερίκο Καράσκο Καλλιμάνη, Γενικό Διευθυντή και εκτελεστικό μέλος,

(δ) Νικόλαο Σωκράτη Λαμπρούκο, μη εκτελεστικό μέλος

(ε) Δημήτριο Κερίδη του Κωνσταντίνου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

(στ) Ηλία Δριτσόπουλο του Βλασίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος αυτού.

Eπίσης, εγκρίθηκε η τροποποίηση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης και ολοκλήρωσης του Επενδυτικού Σχεδίου της εταιρίας, αποφασίζοντας ότι η διάθεση του αδιάθετου υπόλοιπου των ιδίων κεφαλαίων της εταιρίας ποσού 145 χιλ. ευρώ για τη χρηματοδότηση του επενδυτικού σχεδίου της εταιρίας, καθώς και ιδίων κεφαλαίων ποσού 960 χιλ. ευρώ για τη χρηματοδότηση προσθέτων επενδύσεων να διατεθούν σταδιακά μέχρι την 31/12/2008.

Ακόμα, αποφασίστηκε η κατάργηση του προγράμματος διάθεσης μετοχών της εταιρίας στα μέλη του Δ.Σ., στελέχη και εργαζόμενους της εταιρίας με τη μορφή δικαιώματος προαιρέσεως, λόγω μη άσκησης των δικαιωμάτων εκ μέρους των δικαιούχων.

Η λήψη αποφάσεως επί του θέματος της εγκρίσεως προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαιρέσεως επί μετοχών εκδόσεως της εταιρίας, στα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό ματαιώθηκε καθόσον δεν επετεύχθη η προβλεπόμενη απαρτία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v