Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίσκεψη του Γερμανού πρεσβευτή στην Intracom

Προγραμματισμένη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Intracom στην Παιανία, πραγματοποίησε ο Γερμανός πρέσβης, K. Kuhna με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για τις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασιών με βιομηχανικές επιχειρήσεις της χώρας του.

Επίσκεψη του Γερμανού πρεσβευτή στην Intracom
Ο Πρέσβης της Γερμανίας κ. Karl Heinz Kuhna πραγματοποίησε σήμερα προγραμματισμένη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Intracom.

Όπως επισημαίνεται στο δελτίο τύπου της εταιρίας, μετά από την παρουσίαση των δραστηριοτήτων του ομίλου και την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Παιανία, ο κ. Karl Heinz Kuhna, έκδηλα εντυπωσιασμένος, σχολίασε με ιδιαίτερα θετικούς χαρακτηρισμούς τη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρίας, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της και τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει η Intracom ανά τον κόσμο.

Τον Γερμανό Πρέσβη υποδέχθηκαν εκ μέρους της Intracom, ο πρόεδρος του oμίλου κ. Σωκράτης Κόκκαλης, ο αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Δημητριάδης, καθώς και ανώτερα στελέχη της εταιρίας.

Ο σκοπός της επίσκεψης του Γερμανού Πρέσβη ήταν να διαπιστώσει το επίπεδο των δυνατοτήτων της Intracom και να ανταλλάξει απόψεις με το επιτελείο της επιχείρησης για τις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασιών με γερμανικές βιομηχανικές επιχειρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v