Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιατρικό: Μέρισμα 0,04 ευρώ, στις 4/7 η αποκοπή

Τη διανομή μερίσματος 0,04 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2005, ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια γενική συνέλευση της εταιρίας Ιατρικό Αθηνών που συνήλθε σήμερα 30 Ιουνίου. Από την Τρίτη 4 Ιουλίου 2006, οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα μερίσματος. Σε νέα γ.σ. οι αποφάσεις για παράταση της διάρκειας της εταιρίας και αύξηση κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση.

Ιατρικό: Μέρισμα 0,04 ευρώ, στις 4/7 η αποκοπή
Τη διανομή μερίσματος 0,04 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2005, ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια γενική συνέλευση της εταιρίας Ιατρικό Αθηνών που συνήλθε σήμερα 30 Ιουνίου.

Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι μέτοχοι της εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 3ης Ιουλίου 2006.

Από την Τρίτη 4 Ιουλίου 2006, οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2005.

Η πληρωμή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί μέσω της Εθνικής Τράπεζας από την Τρίτη 11 Ιουλίου 2006 έως και την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2007.

Επίσης, η γ.σ. επικύρωσε την εκλογή του προσωρινού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κου Σκαλκέα Γρηγορίου, Ομότιμου Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ωστόσο σε νέα επαναληπτική γενική συνέλευση θα συζητηθεί η παράταση της διάρκειας της εταιρίας και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση υπεράξιας παγίων στοιχείων και αποθεματικού από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v