Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Επιτροπή για διαχείριση του ”Πάμε Στοίχημα”

Τη συγκρότηση επιτροπής για τη διαχείριση του ”Πάμε Στοίχημα”, αποτελουμένης από μέλη του γνωστοποίησε η διοίκηση του ΟΠΑΠ, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες του euro2day.gr, σύμφωνα με τις οποίες δεν θα γίνει διαγωνισμός για τη διαχείριση του ”Πάμε Στοίχημα”. Το Δ.Σ. της ΟΠΑΠ έλαβε την απόφαση για τη συγκρότηση επιτροπής από μέλη του στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 28/6/06.

ΟΠΑΠ: Επιτροπή για διαχείριση του ”Πάμε Στοίχημα”
Τη συγκρότηση επιτροπής για τη διαχείριση του ”Πάμε Στοίχημα”, αποτελουμένης από μέλη του, γνωστοποίησε η διοίκηση του ΟΠΑΠ, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες του euro2day.gr, σύμφωνα με τις οποίες δεν θα γίνει διαγωνισμός για τη διαχείριση του ”Πάμε Στοίχημα”.

Πιο συγκεκριμένα, το Δ.Σ. της ΟΠΑΠ, υλοποιώντας την απόφασή του για την ολοσχερή ανάληψη της διοργάνωσης, διαχείρισης και εν γένει λειτουργίας του παιχνιδιού ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ευθύς με τη λήξη της υφιστάμενης σύμβασης με την εταιρία INTRALOT (29.01.2007), αποφάσισε στη συνεδρίασή του της 28/6/06 τη συγκρότηση επιτροπής αποτελουμένης από μέλη του, την οποία και εξουσιοδότησε για το συντονισμό κάθε πρόσφορης και αναγκαίας προς τούτο ενέργειας.

Όπως επισημαίνεται, το διοικητικό συμβούλιο της ΟΠΑΠ, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα των ενεργειών του το συμφέρον της ΟΠΑΠ και των μετόχων της, εκφράζει τη βεβαιότητα ότι με την απόφασή του αυτή διασφαλίζονται και μεγιστοποιούνται μεσομακροπρόθεσμα τα συμφέροντά τους, επιτυγχάνοντας ασφαλώς και την απόκτηση της αναγκαίας τεχνογνωσίας στην εξελικτική των πραγμάτων πορεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v