Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμφωνία Telepassport- Lannet για συγχώνευση

Έκλεισε μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις που κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αναφέρουν πληροφορίες του euro2day, η συμφωνία μεταξύ Telepassport και Lannet. Επίκειται ανακοίνωση από την πλευρά της εισηγμένης, πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

Συμφωνία Telepassport- Lannet για συγχώνευση
Έκλεισε σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις που κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, η συμφωνία μεταξύ Telepassport και Lannet. Επίκειται ανακοίνωση από την πλευρά της εισηγμένης, πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

Η πλευρά Telepassport αποδέχτηκε την πρόταση Λαναρά για συγχώνευση των δύο εταιριών, την ύπαρξη της οποίας αποκάλυψε προχθές το euro2day. Έως στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι επιμέρους όροι της συμφωνίας.

Χθες υπήρξε προσπάθεια των μετόχων της Telepassport να εξασφαλίσουν κάποια καλύτερη αντιπρόταση από την πλευρά της FORTHnet, η οποία όμως ήταν ανεπιτυχής.

Η συγχώνευση της Telepassport από τη Lannet αναμένεται μέχρι το τέλος του 2006.

Με βάση τα νέα δεδομένα, στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας, θα συμμετάσχει και νέος στρατηγικός επενδυτής, ο οποίος θα επενδύσει σε κεφάλαια ύψους 4,2 εκατ. ευρώ.

Συνολικά, στην εταιρία σε πρώτη φάση θα επενδυθούν κεφάλαια ύψους 12 εκατ. ευρώ, προκειμένου η εταιρία να αντιμετωπίσει τις τρέχουσες οικονομικές της δυσκολίες, τις εκκρεμότητες που έχει με τον ΟΤΕ και να προχωρήσει στην άμεση προώθηση των προϊόντων της.

Παράλληλα, τονίζεται, έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση από ξένα funds με στόχο την υποστήριξη του μακροπρόθεσμου επενδυτικού σχεδίου της εταιρίας.

Με βάση τα στοιχεία των εταιριών Lannet και Telepassport, μετά τη συγχώνευση, ο τζίρος της θα φτάνει τα 110 εκατ. ευρώ, και οι ενεργοί της πελάτες υπολογίζονται σε 360.000.

Παράλληλα, διαθέτει, το μεγαλύτερο δίκτυο κόμβων στην ελληνική επικράτεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v