Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αττικής: Πέντε οι ενδιαφερόμενοι για το 17%

Το ενδιαφέρον τους για την αγορά του 17% της Τράπεζας Αττικής που κατέχει η Εμπορική έχουν εκδηλώσει 4 τράπεζες κι ένα ταμείο, μεταξύ των οποίων και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Η κατάθεση προσφορών θα πρέπει να γίνει έως της 24/7.

Αττικής: Πέντε οι ενδιαφερόμενοι για το 17%
Τέσσερις τράπεζες και ένα ταμείο έχουν εκφράσει μέχρι σήμερα ενδιαφέρον για την αγορά του 17% των μετοχών της Τράπεζας Αττικής που έχει στο χαρτοφυλάκιο της η Εμπορική Τράπεζα.

Ηδη, οι ενδιαφερόμενοι έχουν ζητήσει κι έχουν πάρει από τους συμβούλους πώλησης, την J.P.Morgan και την Τράπεζα Επενδύσεων, τα σχετικά ενημερωτικά τεύχη. Η κατάθεση προσφορών θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 24 Ιουλίου.

Σε περίπτωση, πάντως, που κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία δεν εκδηλωθεί συγκεκριμένο ενδιαφέρον, τότε η πωλήτρια τράπεζα φέρεται αποφασισμένη να επεκτείνει χρονικά το διαγωνισμό.

Πάντως, σε ότι αφορά στο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από την πλευρά ενός ταμείου, θα πρέπει να διευκρινισθεί, ότι αυτό δεν είναι το Παρακαταθηκών και Δανείων, καθώς το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ”άναψε κόκκινο” στην εκδήλωση ενδιαφέροντος. Αντιθέτως, μεταξύ των ενδιαφερομένων είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v