Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τ. Ολυμπιακή: Μετατροπή Πόρτο Καρράς σε ΑΕΕΑΠ

Στα 110 εκατ. ευρώ εκτιμάται η αξία του χαρτοφυλακίου της Πόρτο Καρράς, της εταιρίας που θα παίξει ρόλο ΑΕΕΑΠ για λογαριασμό του ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής. Η Γ.Σ. ενέκρινε τη διανομή του μερίσματος 0,02 ευρώ δικαιούχοι του οποίου θα είναι οι κάτοχοι των μετοχών στη λήξη της αυριανής συνεδρίασης.

Τ. Ολυμπιακή: Μετατροπή Πόρτο Καρράς σε ΑΕΕΑΠ
Στα 110 εκατ. ευρώ εκτιμάται η αξία του χαρτοφυλακίου της Πόρτο Καρράς, της εταιρίας που θα παίξει ρόλο ΑΕΕΑΠ για λογαριασμό του ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής.

Στη Γενική Συνέλευση η διοίκηση της Τεχνικής Ολυμπιακής ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην κατάθεση ανανεωμένου φακέλου στην Ε.Κ. για τη δημιουργία ΑΕΕΑΠ στην οποία θα περιληφθούν ακίνητα του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς, της μητρικής αλλά και θυγατρικών (Μοχλός).

Η Γ.Σ. ενέκρινε τη διανομή του μερίσματος 0,02 ευρώ. Δικαιούχοι για τη λήψη του παραπάνω μερίσματος, είναι οι μέτοχοι της εταιρίας κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χ.Α της 30/6/2006.

Συνεπώς, από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2006, οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α χωρίς το δικαίωμα λήψης του παραπάνω μερίσματος.

Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος στους μετόχους, ορίσθηκε η 11η Ιουλίου 2006. Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιείται μέσω του δικτύου της EFG Eurobank Ergasias.

Λόγω έλλειψης απαρτίας θα συζητηθεί σε νέα συνέλευση το θέμα της εξουσιοδότησης του Δ.Σ. να προχωρήσει τις διαδικασίες για την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου.

Τέλος, εξελέγη σήμερα το νέο 12μελές Διοικητικό Συμβούλιο, η σύνθεση του οποίου, μετά την αυθημερόν συγκρότησή του σε σώμα, έχει ως εξής:



Α. Εκτελεστικά μέλη

1. Κων/νος A. Στέγγος, Διπλ. Πολ. Μηχανικός - Ε.Δ.Ε, Πρόεδρος του Δ.Σ.

2. Ανδρέας K. Στέγγος, Διπλ. Πολ. Μηχανικός - Ε.Δ.Ε, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής.

3. Γεώργιος K. Στέγγος, Διπλ. Μηχ/γος Μηχανικός - Ε.Δ.Ε, Διευθύνων Σύμβουλος.

4. Ζωή, συζ. Κων. Στέγγου, Διπλ. Τοπογράφος Μηχανικός - Ε.Δ.Ε, μέλος.

5. Μαρία Γ. Σβώλη, πτυχιούχος Τεχνικός, μέλος.

6. Κων/νος Πλ. Ριζόπουλος, Οικονομολόγος, μέλος.

7. Νικόλαος Δ. Σταθάκης, Πολ. Μηχανικός - Ε.Δ.Ε, μέλος.

8. Ηλίας Κ. Κουκούτσης, Πολ. Μηχανικός - Ε.Δ.Ε, μέλος.

Β. Μη εκτελεστικά μέλη

9. Στυλιανή Κ. Στέγγου, Διπλ. Πολ. Μηχανικός - Ε.Δ.Ε, μέλος.

10. Μαριάννα K. Στέγγου, Διπλ. Πολ. Μηχανικός - Ε.Δ.Ε, μέλος.

Γ. Ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη

11. Αθανάσιος Κλαπαδάκης του Νικολάου, Διπλ. Πολ. Μηχανικός - Ε.Δ.Ε, μέλος.

12. Αλέξανδρος Παπαϊωάννου του Δημητρίου, Διπλ. Μηχ/γος Μηχανικός - Ε.Δ.Ε, μέλος.

Η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής και λήγει στις 29/6/2009.

Τα ανωτέρω μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, ήταν μέλη και του προηγούμενου Δ.Σ (που είχε εκλεγεί από την Τακτική Γ.Σ των μετόχων τις 29/6/2005), πλην των εκτελεστικών μελών: α) Ζωής, συζ. Κων. Στέγγου και β) Μαρίας Γ. Σβώλη, αντί των μη εκτελεστικών μελών, Χρυσής Κ. Στέγγου και Νικολάου Χ. Κοντόπουλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v