Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Telepassport: Δημοπρασία στη κόψη του ξυραφιού

Σε ”μπαλάκι” μεταξύ των ενδιαφερόμενων (Lannet-FORTHnet) έχουν εξελιχθεί οι απεγνωσμένες διαπραγματεύσεις μετόχων της εταιρίας Telepassport, για την πώληση της εταιρίας, υπό την πίεση των χρεών που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα έναντι του ΟΤΕ.

Telepassport: Δημοπρασία στη κόψη του ξυραφιού
Σε ”μπαλάκι” μεταξύ των ενδιαφερόμενων έχουν εξελιχθεί οι απεγνωσμένες διαπραγματεύσεις μετόχων της εταιρίας Telepassport, για την πώληση της εταιρίας, υπό την πίεση των χρεών που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα έναντι του ΟΤΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μέτοχοι της μη εισηγμένης εταιρίας κάνουν την ύστατη προσπάθεια εξεύρεσης μιας προσφοράς από την πλευρά της Forthnet, που θα περιλαμβάνει ποσό μετρητών, ή έστω την κάλυψη υποχρεώσεων, καθώς η πρόταση της πλευράς Lannet, αφορά συγχώνευση των δύο εταιριών.

Oι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται αυτή την ώρα, με την πίεση του χρόνου να βαραίνει ολοένα και περισσότερο στους μετόχους της Telepassport, ενώ από την πλευρά της Forthnet τονίζεται ότι αν υπάρξει κάποιου είδους προσύμφωνο, θα υπόκειται στη διενέργεια due diligence.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v