Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κόκκαλης: Όλα ανοιχτά για νέα deals-συμμαχίες

”Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για νέες συμφωνίες και στρατηγικές συμμαχίες”, χαρακτήρισε με δηλώσεις του στο euro2day.gr ο κ. Σ. Κόκκαλης, ενώ, όπως έγινε γνωστό, τα οικονομικά μεγέθη του ομίλου για το 2006 θα είναι βελτιωμένα κατά 10-15%.

Κόκκαλης: Όλα ανοιχτά για νέα deals-συμμαχίες
Νέα εποχή χαρακτήρισε για την Intracom το 2006 ο πρόεδρος του ομίλου κ. Σ. Κόκκαλης. Σύμφωνα με δηλώσεις του στο euro2day.gr, χαρακτήρισε ”ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για νέες συμφωνίες και στρατηγικές συμμαχίες”, όπως αυτή που πραγματοποιήθηκε με τη Sitronic, θυγατρική του ομίλου Sistema.

Για το 2006 η Intracom αναμένει άνοδο της τάξης 10%-15% σε όλα τα μεγέθη της. Παράλληλα, μεταξύ των ωφελειών που προκύπτουν από τη συνεργασία της Intracom με τη Sistema περιλαμβάνεται και η εμπλοκή της Intralot στο Λόττο της Ρωσίας.

Σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβολο της Intralot, κ. Αντωνόπουλο, η εταιρία αναμένεται να συμμετάσχει στη νέα φάση του διαγωνισμού για το ρωσικό Λόττο και συζητείται η προοπτική συνεργασίας της για το σκοπό αυτό με τη Sistema.

Η αξία της ρωσικής αγοράς Λόττο αποτιμάται στα 3 δισ. ευρώ το χρόνο, και για το λόγο αυτό ο διαγωνισμός που αναμένεται να προκηρύξει το προσεχές διάστημα το ρωσικό δημόσιο, σύμφωνα με τον κ. Αντωνόπουλο, θα προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές εταιρίες τόσο από τη διεθνή όσο και από τη ρωσική αγορά, και η μάχη της επικράτησης προβλέπεται σκληρή.



Ο κ. Σ. Κόκκαλης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο επίτευξης της συμφωνίας με τη Sitronic, ενώ τόνισε πως οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν εύκολες, και αυτό, είπε, δεν αφορά μόνο το τίμημα, αλλά και τους όρους της συμφωνίας από τις οποίες επηρεάζεται το μέλλον της Intracom Holdings.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις 13.00 στο ξενοδοχείο Intercontinental είναι προγραμματισμένη κοινή συνέντευξη Τύπου της διοίκησης του ομίλου Intracom και του ομίλου Sistema με αφορμή την εξαγορά του 51% της Intracom Telecom από τη Sitronic. Εκεί αναμένεται να παρουσιαστούν αναλυτικά οι όροι της συμφωνίας και κυρίως οι επιχειρηματικές προοπτικές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v