Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Στις 6 Ιουλίου Επαναληπτική Γενική Συνέλευση

Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι καθορίστηκε η σύγκληση της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2006 και ώρα 16:00, στην έδρα της εταιρείας, Διοικητικό Μέγαρο ΟΤΕ, Κηφισίας 99, Μαρούσι.

ΟΤΕ: Στις 6 Ιουλίου Επαναληπτική Γενική Συνέλευση
Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι καθορίστηκε η σύγκληση της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2006 και ώρα 16:00, στην έδρα της εταιρείας, Διοικητικό Μέγαρο ΟΤΕ, Κηφισίας 99, Μαρούσι, με την παρακάτω Ημερήσια Διάταξη:

1. Ακύρωση 432.490 ιδίων μετοχών, λόγω παρέλευσης τριετίας από την απόκτησή τους με ταυτόχρονη μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας, κατά ποσόν που αντιστοιχεί στις ακυρούμενες μετοχές και μεταφορά του σχηματισθέντος αποθεματικού αγοράς ιδίων μετοχών σε έκτακτο αποθεματικό.

2. Τροποποίηση των άρθρων 5 (Μετοχικό Κεφάλαιο), 25 (Εξαιρετική απαρτία και πλειοψηφία) και 33 (Διάθεση κερδών) του ισχύοντος σήμερα Καταστατικού, τα οποία, μετά την τροποποίηση και την αναρίθμηση του Καταστατικού με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 22ας Ιουνίου 2006, φέρουν τους αριθμούς 5, 24 και 32, αντίστοιχα. Κωδικοποίηση των άρθρων του Καταστατικού.

3. Εκχώρηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της εξουσίας να αυξάνει το Μετοχικό Κεφάλαιο με έκδοση νέων μετοχών ή να εκδίδει ομολογιακά δάνεια με την έκδοση ομολογιών μετατρέψιμων σε μετοχές μέσα σε πέντε χρόνια από την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης με μια ή περισσότερες αποφάσεις του και για ποσό ίσο με το ύψος του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά την ημέρα λήψης της σχετικής απόφασης από τη Γενική Συνέλευση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v