Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βγενόπουλος: Δεν μας αφήνει αδιάφορους η Εμπορική

”Δεν μας αφήνει αδιάφορoυς η υπόθεση της Εμπορικής Τράπεζας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα υποβάλουμε προσφορά”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Marfin, Ανδρέας Βγενόπουλος, μιλώντας στη γενική συνέλευση των μετόχων της Εγνατίας Τράπεζας.

Βγενόπουλος: Δεν μας αφήνει αδιάφορους η Εμπορική
”Δεν μας αφήνει αδιάφορoυς η υπόθεση της Εμπορικής Τράπεζας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα υποβάλουμε προσφορά”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Marfin F.G., Ανδρέας Βγενόπουλος, μιλώντας στη γενική συνέλευση των μετόχων της Εγνατίας Τράπεζας.

”Αν διακρίνουμε οποιαδήποτε ευκαιρία, θα επιτεθούμε”, δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ο κ. Βγενόπουλος, διευκρινίζοντας ότι ”φυσικά και δεν μας αφήνει αδιάφορους η περίπτωση της Εμπορικής”.

Ο ίδιος επανέλαβε ότι η Marfin ”διαθέτει την κεφαλαιακή επάρκεια για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις”, ενώ γνωστοποίησε ότι και ο σύμβουλος που έχει προσλάβει έχει συναντηθεί με τη Citigroup, που λειτουργεί ως σύμβουλος πώλησης του Ελληνικού Δημοσίου στο project της Εμπορικής.

Κατέληξε δε λέγοντας πως είναι εξαιρετικά σημαντικό το ότι έχει γίνει συνείδηση πως τα πιστωτικά ιδρύματα μπορούν να αποκτούν το απαραίτητο μέγεθος μέσω και στρατηγικών κινήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v