Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κύπρου: ”Σφυρίζουν... αδιάφορα” για Πειραιώς!!!

”Δεν σχολιάζουμε τις δηλώσεις άλλων τραπεζών”, περιορίστηκε να απαντήσει η διοίκηση της τράπεζας Κύπρου, στις απανωτές ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την έμμεση- μέσω ανακοίνωσης- πρόταση στρατηγικής συνεργασίας από την πλευρά της Τράπεζας Πειραιώς.

Κύπρου: ”Σφυρίζουν... αδιάφορα” για Πειραιώς!!!
Δεν σχολιάζουμε τις δηλώσεις άλλων τραπεζών”, περιορίστηκε να απαντήσει η διοίκηση της τράπεζας Κύπρου, στις απανωτές ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την έμμεση- μέσω ανακοίνωσης- πρόταση στρατηγικής συνεργασίας από την πλευρά της Τράπεζας Πειραιώς.

Είναι δε χαρακτηριστικός ο τρόπος αντίδρασης των διοικούντων όταν ρωτήθηκαν για το γεγονός ότι η Πειραιώς έχει ήδη εμφανίσει ποσοστό της τάξεως του 6%, στο μετοχολόγιο της Κύπρου

”Έχουμε δεκάδες χιλιάδες μετόχους, η Πειραιώς είναι ένας ακόμη”.

Οι απαντήσεις αυτές δόθηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, όπου παρουσιάστηκαν τα πλεονεκτήματα της προσφορά της Τράπεζας Κύπρου για την απόκτηση της Εμπορικής Τράπεζας.

Νωρίτερα, η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς με αφορμή την απόκτηση του 6% της Τράπεζας Κύπρου, σχολίασε πως οι ”προοπτικές στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ Τράπεζας Πειραιώς και Κύπρου είναι επωφελείς και μεγάλες για τις δύο πλευρές”.

Η απόκτηση του 6% της Τράπεζας Κύπρου, εντάσσεται στην στρατηγική της Τράπεζας Πειραιώς, για την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου στην Ελλάδα και τη νοτιο - ανατολική Ευρώπη, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v