Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανός: Μέρισμα 0,26 ευρώ για το 2005

Τη διανομή μερίσματος 0,26 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων του ομίλου Γερμανός, που πραγματοποιήθηκε σήμερα 22 Ιουνίου 2006. H εταιρία διατηρεί τις αρχικές της προβλέψεις για τα αποτελέσματα χρήσης 2006.

Γερμανός: Μέρισμα 0,26 ευρώ για το 2005
Τη διανομή μερίσματος 0,26 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων του ομίλου Γερμανός, που πραγματοποιήθηκε σήμερα 22 Ιουνίου 2006.

Δικαιούχοι ορίστηκε να είναι οι κάτοχοι μετοχών κατά τη λήξη της συνεδρίασης της 7ης Αυγούστου 2006. Από την Τρίτη 8 Αυγούστου 2006 η μετοχή θα διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος.

Η έναρξη πληρωμής του μερίσματος θα είναι η 17η Αυγούστου 2006 μέσω του δικτύου της Eurobank.

Επίσης, εγκρίθηκαν όλα τα τυπικά θέματα της τακτικής γενικής συνέλευσης.

Όσον αφορά τις εκτιμήσεις για τα οικονομικά αποτελέσματα χρήσης 2006, η εταιρία διατηρεί τις αρχικές προβλέψεις της.

Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου, ο κ. Γιάννης Καραγιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος, δήλωσε: ”Ο Όμιλος Εταιριών Γερμανός, ανταποκρινόμενος στους στόχους που έθεσε στις αρχές του 2005, σημείωσε μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά. Για το 2006, διαβλέπουμε ιδιαίτερα θετικές προοπτικές και είμαστε αισιόδοξοι ότι οι αποδόσεις μας θα παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα”.

Τέλος, λόγω της μη συγκέντρωσης της απαιτούμενης απαρτίας, για το θέμα τροποποίησης του σκοπού της εταιρίας, καθώς και για το θέμα της χορήγησης ειδικής έγκρισης για την αγοραπωλησία μετοχών ή κλάδων ή θυγατρικών ή συνδεδεμένων εταιριών, θα συγκληθεί επαναληπτική Γ.Σ. εντός του Ιουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v