Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τράπεζα Πειραιώς: Κατέχει το 6% της Κύπρου (upd)

Ποσοστό της τάξεως του 6% κατέχει πλέον, η Τράπεζα Πειραιώς στην Τράπεζα Κύπρου, μετά από αγορές μετοχών που πραγματοποίησε την 21η Ιουνίου. Το 2,34% αφορά άμεση συμμετοχή και το 3,65% έμεση συμμετοχή.

Τράπεζα Πειραιώς: Κατέχει το 6% της Κύπρου (upd)
Ποσοστό της τάξεως του 6% κατέχει πλέον, η Τράπεζα Πειραιώς στην Τράπεζα Κύπρου.

Με την ανακοίνωση αυτή προκύπτει νέα αλλαγή των δεδομένων καθώς η Κύπρου αποκτά νέο ισχυρό μέτοχο,(επίσημα δε και τον μεγαλύτερο του μετοχολογίου της), μια εξέλιξη που σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες προβληματίζει σοβαρότατα τη διοίκηση της,( ή τουλάχιστον μέρος αυτής) αλλά και μέρος των μετόχων της, που φοβούνται το ενδεχόμενο κάποιας κίνησης ελέγχου.

Απο πλευράς Πειραιώς, οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί, ίσως σε μια προσπάθεια να διασκεδαστούν οι εύλογες εντυπώσεις περι ”επιθετικής προδιάθεσης”.

Ειδικότερα, η Τράπεζα Πειραιώς ενημέρωσε την Τράπεζα Κύπρου ότι μετά από αγορές που πραγματοποίησε την 21η Ιουνίου 2006, το ποσοστό μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει άμεσα και έμμεσα ανέρχεται σε 5,99% επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας (από 0 που ήταν προ της μεταβολής).

Συγκεκριμένα, το ποσοστό της άμεσης συμμετοχής της ανέρχεται σε 2,34% και το ποσοστό της έμμεσης συμμετοχής της σε 3,65% επί του συνόλου των μετοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v