Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αβαξ: Τι απαντά για επέκταση σε ενέργεια, ΚΤΕΟ

Φάκελο στη ΡΑΕ για συγκεκριμένο επενδυτικό σχέδιο έχει υποβάλλει η J&P Αβαξ. διευκρινίζει η εισηγμένη με αφορμή με παρεμφερή δημοσιεύματα του έντυπου και του ηλεκτρονικού οικονομικού Τύπου της 21.06.2006.

Αβαξ: Τι απαντά για επέκταση σε ενέργεια, ΚΤΕΟ
Φάκελο στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για συγκεκριμένο επενδυτικό σχέδιο έχει υποβάλλει η J&P Αβαξ, διευκρινίζει η εισηγμένη με αφορμή με παρεμφερή δημοσιεύματα του έντυπου και του ηλεκτρονικού οικονομικού Τύπου της 21.06.2006.

Παράλληλα τονίζει ότι η ανάπτυξη δικτύου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ βρίσκεται στο στάδιο της αδειοδότησης και προβλέπει την σταδιακή ανάπτυξη εγκαταστάσεων Ιδιωτικών ΚΤΕΟ σε διάφορα αστικά κέντρα της χώρας, ξεκινώντας από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα όπως αναφέρει η εταιρία, στα πλαίσια της επιχειρηματικής δραστηριότητας κατά καιρούς εξετάζονται διάφορα επενδυτικά σχέδια και προτάσεις, τα οποία γνωστοποιούνται στο επενδυτικό κοινό σύμφωνα με την κείμενη χρηματιστηριακή νομοθεσία εφόσον εισέλθουν σε φάση υλοποίησης.

Στον τομέα της ενέργειας, η εταιρία έχει υποβάλλει φάκελο στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για συγκεκριμένο επενδυτικό σχέδιο, το οποίο όμως βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και ο χρονικός ορίζοντας ωρίμανσης ή ακόμα και η τελική υλοποίησή του είναι αβέβαιος, δεδομένων των αντικειμενικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν αυτού τους είδους οι επενδύσεις στην χώρα μας, τονίζει η εταιρία.

Η ανάπτυξη δικτύου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ βρίσκεται στο στάδιο της αδειοδότησης και προβλέπει την σταδιακή ανάπτυξη εγκαταστάσεων Ιδιωτικών ΚΤΕΟ σε διάφορα αστικά κέντρα της χώρας, ξεκινώντας από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Σχετικά με το θέμα της ανάπτυξης ακινήτων στην Βαλκανική, ο Όμιλος J&P-ΑΒΑΞ μελετά τις δυνατότητες ανάπτυξης και εξετάζει επενδυτικές προτάσεις για ακίνητα ιδιοκτησίας του, έκτασης 7 περίπου στρεμμάτων στο κέντρο του Βουκουρεστίου και άλλων 100 στρεμμάτων επί του περιφερειακού αυτοκινητοδρόμου 20 χιλιόμετρα Δυτικά της πόλεως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v