Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AΒΑΞ: Επεκτείνεται σε ενέργεια, στήνει δίκτυο ΚΤΕΟ

Ιδιωτικά Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων ή αλλιώς ιδιωτικά Κ.Τ.Ε.Ο. και ενέργεια θα αποτελέσουν τις δύο καινούριες δραστηριότητες του ομίλου J&P ABAΞ στο πλαίσιο των προσπαθειών του ομίλου την τελευταία διετία για ανάπτυξη σε νέους τομείς πέραν του παραδοσιακού κατασκευαστικού κλάδου.

AΒΑΞ: Επεκτείνεται σε ενέργεια, στήνει δίκτυο ΚΤΕΟ
Ιδιωτικά Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων ή αλλιώς ιδιωτικά Κ.Τ.Ε.Ο. και ενέργεια θα αποτελέσουν τις δύο καινούριες δραστηριότητες του ομίλου J&P ABAΞ στο πλαίσιο των προσπαθειών του ομίλου την τελευταία διετία για ανάπτυξη σε νέους τομείς πέραν του παραδοσιακού κατασκευαστικού κλάδου, τη διασπορά επιχειρηματικού ρίσκου και την την εξασφάλιση εσόδων από συμπληρωματικές δραστηριότητες.

Ειδικά για τα Ι.Κ.Τ.Ε.Ο., για τα οποία ήδη έχει δημιουργηθεί και νέα εταιρεία, στόχος είναι να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο ανά την Ελλάδα. Η J&P ΑΒΑΞ είναι ο πρώτος μεγάλος όμιλος -όχι μόνο από τον κατασκευαστικό κλάδο- που προχωρά σε μία τέτοια κίνηση, εκμεταλλευόμενος τις σχετικές διατάξεις που δίνουν τη δυνατότητα για τη λειτουργία ιδιωτικών Κ.Τ.Ε.Ο.

Στον τομέα της ενέργειας, ο σχεδιασμός ακόμη βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, ωστόσο ήδη έχουν υποβληθεί οι πρώτες αιτήσεις στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για μικρά έργα ανά την Ελλάδα.

Γενικότερα πάντως, κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας, η J&P ABAΞ έχει ενισχύσει τις προσπάθειες, προκειμένου να εντάξει νέες δραστηριότητες στο δυναμικό της, όπως η επέκταση στις αγορές του εξωτερικού τόσο στα δημόσια έργα όσο και στα ακίνητα, όπου σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει και η ανάπτυξη των ακινήτων που έχουν αγορασθεί κυρίως στη Ρουμανία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v