Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλογοσκούφης: Κίνδυνος κερδοσκοπίας με Εμπορική

Φρένο στη σεναριολογία σχετικά με την υπόθεση της Εμπορικής επιχειρεί να βάλει στο οικονομικό επιτελείο και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Γ. Αλογοσκούφης έχει ζητήσει από τον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς να καλέσει κάθε εμπλεκόμενο να μην προχωρά στη διαρροή φημών που μπορεί να ζημιώσουν το επενδυτικό κοινό.

Αλογοσκούφης: Κίνδυνος κερδοσκοπίας με Εμπορική
Φρένο στη σεναριολογία σχετικά με την υπόθεση της Εμπορικής επιχειρεί να βάλει ο Γ. Αλογοσκούφης, ενώ έχει ζητήσει από τον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς να καλέσει κάθε εμπλεκόμενο να μην προχωρά στη διαρροή φημών που μπορεί να ζημιώσουν το επενδυτικό κοινό.

Ο κ. Αλογοσκούφης τονίζει ότι γύρω από τέτοιες υποθέσεις ενδέχεται να εμφανιστούν και φαινόμενα κερδοσκοπίας, τα οποία δεν δικαιολογούνται.

”Δεν μπορεί να διαρρέονται σενάρια για συγχωνεύσεις και εξαγορές, όταν δεν υπάρχει επισήμως τίποτα στο τραπέζι”, τονίζει ο υπουργός.

Αναφορικά με το ενδιαφέρον που εξεδήλωσε η Τράπεζα Κύπρου για την Εμπορική, σημειώνει ότι ”κάθε πρόταση εξετάζεται σοβαρά, αρκεί να είναι συγκρίσιμη και ανταγωνιστική έναντι αυτή της Credit Agricole”.

Ελενα Λάσκαρη

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v