Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ETBA Leasing: Αναμόρφωση ισολογισμού 2001

Tη μεταβολή του τρόπου διάθεσης των αποτελεσμάτων της χρήσης 2001 και τη μη διανομή μερίσματος, αποφάσισε η επαναληπτική γ.σ. της ETBA Leasing, καθώς μετά την αναμόρφωση του ισολογισμού προκύπτει ζημιά ύψους 1,2 δισ. δρχ.

ETBA Leasing: Αναμόρφωση ισολογισμού 2001
μεταβολή του τρόπου διάθεσης των αποτελεσμάτων (κερδών) της χρήσης του 2001, αποφάσισε η επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της ETBA Leasing, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8/7/02.

Υπενθυμίζεται οτι στη τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας, είχε αποφασιστεί η αναμόρφωση του ισολογισμού χρήσης 2001, με τρόπο ωστε να απεικονίζει την πραγματική εικόνα των οικονομικών στοιχείων της εταιρίας για τη χρήση του 2001.

Συγκεκριμένα η αναμόρφωση του ισολογισμού της εταιρία αφορούσε τον σχηματισμό πρόβλεψης σε βάρος των αποτελεσμάτων της χρήσης 2001, 2 δισ. δρχ. για κάλυψη πιθανής ζημιάς που θα προκύψει κατά την ρευστοποίηση παγιών περιουσιακών στοιχείων καταγγελθεισών συμβάσεων και τον σχηματισμό πρόβλεψης για κάλυψη επισφαλών απαιτήσεων, ποσού 460 εκατ. δρχ. περίπου.

Μετά την αναμόρφωση, προκύπτει ζημιά για τη χρήση του 2001 ύψους 1.277.434.688 δισ. δρχ., με αποτέλεσμα η εταιρία να μη διανείμει μέρισμα στους μετόχους ενώ στόχος της διοίκησης της εταιρίας είναι ο περιορισμός των δαπανών, η αύξηση της παραγωγικότητας και η ανάπτυξη των εργασιών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v