Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλαστικά Θράκης: Συνεργασία με την Κυπριακή PIP

Την υπογραφή εμπορικής συμφωνίας με την εταιρία PIP P. Ioannides Plastics Ltd, η οποία εδρεύει στη Λάρνακα της Κύπρου, σήμερα 19 Ιουνίου ανακοίνωσε η Πλαστικά Θράκης. Ειδικότερα, η PIP αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση και διανομή στην Κυπριακή αγορά όλων των προϊόντων του ομίλου της Πλαστικά Θράκης.

Πλαστικά Θράκης: Συνεργασία με την Κυπριακή PIP
Η Πλαστικά Θράκης γνωστοποιεί ότι σήμερα 19-06-2006 η θυγατρική της εταιρία Πλαστικά Θράκης Συσκευασίας ΑΒΕΕ προέβη στην υπογραφή εμπορικής συμφωνίας με την εταιρία PIP P. Ioannides Plastics Ltd, η οποία εδρεύει στη Λάρνακα της Κύπρου και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση πλαστικών δοχείων συσκευασίας από πολυστερίνη (PS).

Σύμφωνα με την εν λόγω συμφωνία η PIP αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση και διανομή στην Κυπριακή αγορά όλων των προϊόντων του κλάδου της άκαμπτης συσκευασίας των εταιριών του Ομίλου Πλαστικά Θράκης.



Η εταιρία PIP δραστηριοποιείται στον κλάδο των πλαστικών ειδών συσκευασίας από το 1969 και κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της Κύπρου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πλαστικά Θράκης Συσκευασίας ΑΒΕΕ, κ. Δημήτρης Πολυχρονόπουλος θεωρεί ότι η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία, καθώς επίσης και το διευρυμένο δίκτυο πωλήσεων της PIP θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην περαιτέρω διείσδυση των προϊόντων του Ομίλου Πλαστικά Θράκης στην Κυπριακή αγορά. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται ήδη στην Κύπρο με απευθείας συνεργασίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v