Intralot: IPO θυγατρικών σε Βουλγαρία - Τουρκία

Την πρόθεση της Intralot να ρευστοποιήσει μέρος των συμμετοχών σε δύο θυγατρικές που κατέχει σε Βουλγαρία και Τουρκία μέσω της χρηματιστηρίακής αγοράς προανήγγειλε ο CFO της εταιρίας κ. Γιάννης Παντολέων την Παρασκευή, μιλώντας στο πρακτορείο Bloomberg, όπως αναφέρει το πρωινό report της Π&Κ.

Intralot: IPO θυγατρικών σε Βουλγαρία - Τουρκία
Την πρόθεση της Intralot να διαθέσει στη χρηματιστηριακή αγορά μέρος των συμμετοχών της σε δύο θυγατρικές που κατέχει σε Βουλγαρία και Τουρκία προανήγγειλε ο CFO της εταιρίας κ. Γιάννης Παντολέων την Παρασκευή, μιλώντας στο πρακτορείο Bloomberg, όπως αναφέρει το πρωινό report της Π&Κ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις εταιρίες Eurofootball (κατέχεται το 49%) και Inteltek (κατέχεται το 45%), στις οποίες η Intralot προτίθεται να ρευστοποιήσει τουλάχιστον 10%, μέσω της διάθεσης ποσοστού στη χρηματιστηριακή αγορά, προκειμένου να χρηματοδοτήσει την επέκταση σε νέες αγορές.

Η δημόσια εγγραφή για το ποσοστό στη Βουλγαρία αναμένεται έως το τέλος του 2006, ενώ σε ό,τι αφορά την τουρκική θυγατρική σε εκκρεμότητα βρίσκεται η σχετική έγκριση.

Σύμφωνα με το στέλεχος της Intralot, η εταιρία προσδοκά τη συγκέντρωση περίπου 100 εκατ. ευρώ από κάθε μία διάθεση ποσοστού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v