Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναπροσαρμογή επιτοκίων από τη Λαϊκή Τράπεζα

Την αύξηση των στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων κυμαινόμενου επιτοκίου που διατίθενται με Επιτόκιο Αναφοράς συνδεδεμένο με το ΕΚΤ, γνωστοποίησε η Λαϊκή Τράπεζα, σε συνέχεια της απόφασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για την ανοδική αναπροσαρμογή του Επιτοκίου Πράξεων Κύριας Αναχρηματοδότησης.

Αναπροσαρμογή επιτοκίων από τη Λαϊκή Τράπεζα
Την αύξηση των στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων κυμαινόμενου επιτοκίου που διατίθενται με Επιτόκιο Αναφοράς συνδεδεμένο με το ΕΚΤ, γνωστοποίησε, μεταξύ άλλων, η Λαϊκή Τράπεζα, σε συνέχεια της πρόσφατης απόφασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για την ανοδική αναπροσαρμογή του Επιτοκίου Πράξεων Κύριας Αναχρηματοδότησης από 2,50% σε 2,75%.

Πιο συγκεκριμένα, τα επιτόκια των στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων αυξήθηκαν κατά 0,25%.

Επιπλέον, το βασικό κυμαινόμενο επιτόκιο στεγαστικής πίστης διατηρήθηκε στο 5,60% και οι λογαριασμοί όψεως επιχειρήσεων αναπροσαρμόστηκαν και θα έχουν στο εξής μηδενικό επιτόκιο ανεξαρτήτως ποσού.

Όπως επισημαίνεται, από 15/7/2006, τα επιτόκια των πιστωτικών καρτών θα αναπροσαρμοστούν ως εξής: Της Popular Card Visa Classic και Electron στο 13,50% (πλέον εισφ. Ν.128/75 0,60%), ενώ της Popular Card Visa Gold στο 13,00% (πλέον εισφ. Ν.128/75 0,60%). Και τα δύο επιτόκια παραμένουν από τα χαμηλότερα της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v