Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΘ: Μέρισμα 0,20 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η γ.σ.

Την καταβολή μερίσματος ύψους 0,20 ευρώ ανά μετοχή, ενέκρινε μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) που πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουνίου 2006. Στις 21 Ιουλίου η αποκοπή.

ΟΛΘ:  Μέρισμα 0,20 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η γ.σ.
Την καταβολή μερίσματος ύψους 0,20 ευρώ ανά μετοχή, ενέκρινε μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) που πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουνίου 2006.

Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 20ης Ιουλίου 2006.

Ημέρα αποκοπής του δικαιώματος ορίστηκε η Παρασκευή 21 Ιουλίου 2006. Κατά συνέπεια, από την ημέρα αυτή οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος.

Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου 2006 από την πληρώτρια τράπεζα Eurobank.

Στην γ.σ. ανακοινώθηκε η παραίτηση του κ. Κουτίτα από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της ΟΛΘ, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του Αντιπροέδρου στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ο κ. Χ.Κουτίτας παραμένει απλό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της εταιρίας, στις 15/6/2006, καθήκοντα Προέδρου του Δ.Σ. της ΟΛΘ ανέλαβε ο κ. Λάζαρος Καναβούρας, πρώην μέλος του Δ.Σ..

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v