Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Αύξηση συμμετοχής στη Λαϊκή έως το 19%

Μέχρι το 19% θα αυξήσει τη συμμετοχή της στη Λαϊκή Τράπεζα η Marfin, όπως τόνισε ο πρόεδρος της εταιρίας, κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, επισημαίνοντας την πρόθεση της εταιρίας να αυξήσει τη συμμετοχή της ”σε συνάρτηση με τις συνθήκες της χρηματιστηριακής αγοράς”.

Marfin: Αύξηση συμμετοχής στη Λαϊκή έως το 19%
Μέχρι το 19% θα αυξήσει τη συμμετοχή της στη Λαϊκή Τράπεζα η Marfin, όπως τόνισε ο πρόεδρος της εταιρίας, κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, επισημαίνοντας την πρόθεση της εταιρίας να αυξήσει τη συμμετοχή της σε συνάρτηση με τις συνθήκες της χρηματιστηριακής αγοράς.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου που έγινε χθες, 15 Ιουνίου 2006, στη Λευκωσία η Marfin FG υπέδειξε 11 μέλη για το 13μελές διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας, τα οποία και εξελέγησαν ομόφωνα από τους παριστάμενους μετόχους.

Το διοικητικό συμβούλιο συμπληρώθηκε από τον μη εκτελεστικό πρόεδρο της τράπεζας, κ. Κίκη Λαζαρίδη, και το διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Μιχάλη Ερωτόκριτο, οι οποίοι δεν είχαν παραιτηθεί ή αποχωρήσει, σύμφωνα με το καταστατικό.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο που αναμένεται να σχηματιστεί σε σώμα εντός των ημερών απαρτίζεται πλέον από τους κ.κ. Κ. Λαζαρίδη, Μ. Ερωτόκριτο, Α. Βγενόπουλο, Μ. Ξανθάκη, Κ. Μάγειρα, Μ. Φόρο, Πλ. Λανίτη, Κ. Μυλωνά, Χρ. Θεοκλή, Θ. Θεοφίλου, Α. Φιλίππου, Χρ. Στυλιανίδη, Μ. Λούη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v