Νέα μονάδα εξυπηρέτησης από τη Hertz

Eνα νέο σταθμό εξυπηρέτησης εγκαινίασε στην περιοχή Νέα Πολιτεία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης η Hertz - Autohellas. Ο νέος σταθμός αναμένεται να διευκολύνει σημαντικά την εξυπηρέτηση των περιοχών της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Νέα μονάδα εξυπηρέτησης από τη Hertz
Ενα νέο σταθμό εξυπηρέτησης εγκαινίασε και λειτουργεί στην περιοχή Νέα Πολιτεία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης από την 1η Ιουνίου 2002 η εταιρία Hertz - Autohellas. Ο νέος σταθμός βρίσκεται στην οδό Α. Τρίτση 102 και αναμένεται να διευκολύνει σημαντικά την εξυπηρέτηση των περιοχών της Δυτικής Θεσσαλονίκης καθώς και των περιοχών της Σίνδου και του Καλοχωρίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Hertz - Autohellas λειτουργεί 4 σταθμούς εξυπηρέτησης στην περιοχή Θεσσαλονίκης περιλαμβανομένου και του γραφείου μέσα στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, με μία σταθερά ανοδική και επιτυχημένη πορεία, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στην αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων τόσο στη συμπρωτεύουσα και σε όλη την Ελλάδα.

Σημαντικό μέρος στην επιτυχία της Hertz, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οφείλεται εκτός από το πολύγλωσσο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, στην ανάπτυξη ιδιόκτητων καθέτων μονάδων εξυπηρέτησης στις μεγάλες περιοχές της χώρας όπως στη Θεσσαλονίκη, Αθήνα Κρήτη, Ρόδο, Κέρκυρα Μύκονο και στην επέκταση του δικτύου πωλήσεων σε όλες τις περιοχές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι πελάτες μας καλύτερα σύμφωνα με τις δηλώσεις του Διευθυντή Βορείου Ελλάδος Μιχ. Καραπιπέρη.

Στη Θεσσαλονίκη η Hertz διαθέτει μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων αλλά και τον νεότερο σε ηλικία στόλο, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ενοικίασης αυτοκινήτων είτε πρόκειται για βραχυχρόνιες είτε για μακροχρόνιες ενοικιάσεις όπου η Hertz είναι και στο τομέα αυτό πρωτοπόρος.

Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Hertz κατέχει στην Ελλάδα την πρώτη θέση στον κλάδο με περισσότερα από 17.500 αυτοκίνητα τα οποία διακινούνται από 110 υποκαταστήματα που καλύπτουν όλες τις τουριστικές και εμπορικές περιοχές της Ελλάδος και διευθύνονται από την ίδια την Autohellas.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v