Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΘ: Νέος πρόεδρος ο Λάζαρος Καναβούρας

Ο κ. Λάζαρος Καναβούρας εξελέγη νέος πρόεδρος του ΟΛΘ, μετά την παραίτηση του κ. Χριστόφορου Κουτίτα, γνωστοποιείται σε ανακοίνωση της εισηγμένης. Ο κ. Λάζαρος Καναβούρας, γεννημένος το 1959 είναι διπλωματούχος χημικός μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

ΟΛΘ: Νέος πρόεδρος ο Λάζαρος Καναβούρας
Ο κ. Λάζαρος Καναβούρας εξελέγη νέος πρόεδρος του ΟΛΘ, μετά την παραίτηση του κ. Χριστόφορου Κουτίτα, γνωστοποιείται σε ανακοίνωση της εισηγμένης.

Αναλυτικότερα μετά τη Γενική Συνέλευση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Χριστόφορος Κουτίτας ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από το αξίωμα του Προέδρου της ΟΛΘ, λόγω της ανάληψης των νέων καθηκόντων στο υπό ίδρυση Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, συνήλθε εκτάκτως το ΔΣ της εταιρίας, προκειμένου να αποδεχθεί την υποβληθείσα παραίτηση και να προβεί στην εκλογή νέου Προέδρου.

Κατά την ψηφοφορία, που ακολούθησε, νέος πρόεδρος της ΟΛΘ εξελέγη ομόφωνα το μέλος του ΔΣ κ. Λάζαρος Καναβούρας.

Ο νέος πρόεδρος, μετά την εκλογή του και αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο και τα λοιπά μέλη του ΔΣ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, δήλωσε ότι θα αφιερώσει όλες του τις δυνάμεις εργαζόμενος για την ευόδωση των στόχων, που αναλυτικά τέθηκαν στη γενική συνέλευση που προηγήθηκε.

Προς τούτο ανακοίνωσε ότι θα απέχει οιασδήποτε προσωπικής επιχειρηματικής δραστηριότητας και ζήτησε τη συμπαράσταση όλων των εργαζομένων και των χρηστών του λιμένα στο έργο που αναλαμβάνει.

Ο κ. Λάζαρος Καναβούρας, γεννημένος το 1959 είναι διπλωματούχος χημικός μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, και διευθύνει το ομώνυμο Εκτελωνιστικό Γραφείο που ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1932.

Από το 2001 είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Εκτελωνιστών Θεσσαλονίκης (επανεξελέγη για δεύτερη φορά) και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Εκτελωνιστών της Ελλάδας με έδρα τον Πειραιά, ενώ εξελέγη Αντιπρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Εκτελωνιστών (CONFIAD) με έδρα τη Γάνδη.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΘ ΑΕ από το 2004, αιρετό μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΘ και μέλος του SOLE (Society of Logistics Engineering). Διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία και γνώσεις σε θέματα λειτουργίας ελευθέρων ζωνών και διαμετακομιστικού εμπορίου (TRANSIT). Ομιλεί πολύ καλά Αγγλικά, Γερμανικά και Σερβοκροατικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v