Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Starwood: Αθηναϊκή Ριβιέρα το Αστήρ Παλάς

Την ανάληψη από την Starwood της διαχείρισης του συγκροτήματος Αστήρ Παλάς, αλλά και τις τροποποιήσεις στα ονόματα των τριών ξενοδοχείων που αυτό αποτελείται, παρουσίασαν σήμερα οι διοικήσεις της Αστήρ Παλάς και Starwood.

Starwood: Αθηναϊκή Ριβιέρα το Αστήρ Παλάς
H Starwood και η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ανήγγειλαν σήμερα ότι η Starwood επιλέχτηκε για να διαχειρίζεται τη λειτουργία του φημισμένου συγκροτήματος Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης κοντά στην Αθήνα.

Οπως τονίστηκε στην σημερινή παρουσίαση το ξενοδοχείο Αστήρ Παλάς, είναι ένα θέρετρο πολυτέλειας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, αποτελείται από τρία ξενοδοχεία πέντε αστέρων, το ”Αρίων”, το ”Ναυσικά”, το ”Αφροδίτη”, και εβδομήντα έξι μπανγκαλόου, με συνολικά 526 δωμάτια.

”Με χαρά ανακοινώνουμε την προσθήκη αυτών των τριών εξαιρετικών ξενοδοχείων στα brands μας στην Ελλάδα, έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς στην Ευρώπη” είπε ο Roeland Vos, Πρόεδρος της Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής της Starwood Hotels & Resorts. ”Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Starwood και τις δυνατότητες των brands μας. Ο ιδιαίτερος τρόπος ζωής που αντιπροσωπεύουν τα ξενοδοχεία της Luxury Collection, τα Westin και τα W, θα δίνουν στον πελάτη μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία σε κάθε ένα από τα τρία αυτά ξενοδοχεία”.

”Χαιρετίζω την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αστήρ Παλάς για την επιλογή της Starwood, μετά από διεθνή διαγωνισμό επιλογής διαχειριστή που ξεκίνησε με πάνω από 20 ενδιαφερόμενους” υπογράμμισε ο Τάκης Αράπογλου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αστήρ Παλάς. ”Ο Αστέρας είναι μοναδικό θέρετρο στην Ελλάδα και η άφιξη ενός ξενοδοχειακού διαχειριστή του μεγέθους και την ποιότητας της Starwood θα ενισχύσει την φήμη του και θα βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Πιστεύω ότι η άφιξη της Starwood θα συνοδευτεί από μεγάλη επένδυση στο έμψυχο δυναμικό τού Αστέρα, με συνεχή και εκτενή εκπαίδευση του προσωπικού του. Είναι μία κίνηση που θα αποδειχθεί ωφέλιμη τόσο για τον Αστέρα, όσο και για την τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδος συνολικά”

Στην παρουσίαση τονίστηκε ότι από την 1η Ιουλίου, 2006, το ξενοδοχείο Αρίων (123 δωμάτια και 76 μπανγκαλόου) θα λειτουργεί ως Arion Hotel and Villas, ένα θέρετρο Luxury Collection.

Αυτό που επίσης αλλάζει τον Ιούλιο 2006, είναι το Ξενοδοχείο Ναυσικά (162 δωμάτια) που θα γίνει Westin Nafsika Resort.

Tο ”Αφροδίτη” (165 δωματίων) θα συνεχίσει να λειτουργεί με την ίδια επωνυμία μέχρι τον Οκτώβριο 2006, που είναι προγραμματισμένη η αρχή μιας εκτενούς ανακαίνισης, ώστε να μετατραπεί το ξενοδοχείο σε W Aphrodite.

Κατά το άνοιγμά του το 2008, το W Aphrodite θα έχει όλες τις χαρακτηριστικές ανέσεις των W, όπως το ”Whatever/Whenever” (οτιδήποτε/οποτεδήποτε).

H Starwood ήδη διαχειρίζεται 4 ξενοδοχεία στην Ελλάδα υπό το διακριτικό τίτλο της Luxury Collection, το διεθνούς φήμης ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην Αθήνα, το Vedema Resort στη Σαντορίνη, το Santa Marina Resort & Villas στη Μύκονο και το Blue Palace Resort & Spa στην Ελούντα της Κρήτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v