Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Σύμβαση έργου ύψους 250.000 ευρώ

Τις τεχνολογικές της δυνατότητες σε ολοκληρωμένες πλατφόρμες ενδοεπικοινωνιών και ευρυζωνικών δικτύων παρουσίασε στο πλαίσιο του συνεδρίου της MILVA, η θυγατρική της Intracom, Intracom Defense Electronics, η οποία στο πλαίσιο του συνεδρίου υπέγραψε σύμβαση για τη εφαρμογή του WISPR-WLAN σε δύο πιλοτικά οχήματα του γερμανικού Υπουργείου Αμυνας, ύψους 250.000 ευρώ.

Intracom: Σύμβαση έργου ύψους 250.000 ευρώ
Τις τεχνολογικές της δυνατότητες σε ολοκληρωμένες πλατφόρμες ενδοεπικοινωνιών και ευρυζωνικών δικτύων παρουσίασε στο πλαίσιο του συνεδρίου της διεθνούς Ενώσεως MILVA, το οποίο φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της από 29 Μαΐου έως 1 Ιουνίου, η θυγατρική της Intracom, Intracom Defense Electronics.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Ένωση MILVA, στην οποία προεδρεύει ο εκπρόσωπος της Γερμανικής Διεύθυνσης Προμηθειών - BWB, προωθεί τη διεθνή συνεργασία ανάμεσα σε κυβερνήσεις χωρών-μελών του ΝΑΤΟ και του διεθνούς Forum Partners For Peace (PFP).

Παράλληλα, η MILVA αποτελεί βήμα επιστημονικού διαλόγου μεταξύ των μελών της και της διεθνούς αμυντικής βιομηχανίας για την ενσωμάτωση τεχνολογικών εξελίξεων σε ηλεκτρονικά συστήματα, εφαρμογές και υποσυστήματα οχημάτων μάχης και υποστήριξης.

Στο συνέδριο συμμετείχαν επίσημες αντιπροσωπείες των Υπουργείων Αμυνας των χωρών-μελών του συνδέσμου (Αγγλία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, ΗΠΑ, Ιταλία, Καναδάς, Νότια Αφρική, Ολλανδία, Σουηδία και Τσεχία), επιτελείς του ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Αμυνας, καθώς και εκπρόσωποι εταιριών της διεθνούς αμυντικής βιομηχανίας.

Σημειώνεται ακόμα, ότι κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ανακοινώθηκε ότι το σύστημα επικοινωνιών WISPR-WLAN της Intracom Defense Electronics επελέγη για το γερμανικό πρόγραμμα SPRINT (Systronics Project on Intelligent Network Technologies).

Το πρόγραμμα αυτό αφορά στην αξιολόγηση και πιστοποίηση νέων τεχνολογιών και συστημάτων σε στρατιωτικά οχήματα που επιχειρούν στο ψηφιακό πεδίο μάχης, με στόχο την αξιοποίηση τους σε νέα προγράμματα παραγωγής και εκσυγχρονισμού.

Η σχετική σύμβαση για τη εφαρμογή του WISPR-WLAN σε δύο πιλοτικά οχήματα του γερμανικού Υπουργείου Αμυνας, έχει ύψος 250.000 ευρώ και υπεγράφη στις 13 Ιουνίου μεταξύ της DIEHL BGT DEFENSE, ως αντισυμβαλλόμενος της Γερμανικής Διεύθυνσης Προμηθειών και της Intracom Defense Electronics.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v