Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Προς αγορά έως 10% ιδίων μετοχών

Στην αγορά ιδίων μετοχών μέχρι 10% του συνόλου των μετοχών της προχωρά η Μυτιληναίος, σύμφωνα με σχετική απόφαση που ελήφθη κατά τη διάρκεια της χθεσινής έκτακτης γενικής συνέλευσης (14/06/2006). Eπίσης, η β’ επαναληπτική γενική συνέλευση ενέκρινε το πρόγραμμα stock options.

Μυτιληναίος: Προς αγορά έως 10% ιδίων μετοχών
Στην αγορά ιδίων μετοχών μέχρι 10% του συνόλου των μετοχών της προχωρά η Μυτιληναίος, σύμφωνα με σχετική απόφαση που ελήφθη κατά τη διάρκεια της χθεσινής έκτακτης γενικής συνέλευσης (14/06/2006).

Η αγορά των μετοχών, την οποία ενέκρινε μεγάλο ποσοστό των μετοχών, θα πραγματοποιηθεί με κατώτατο όριο αγοράς την τιμή των 5 ευρώ και ανώτατο όριο την τιμή των 35 ευρώ ανά μετοχή και σε χρονικό διάστημα ενός έτους από την ημερομηνία λήψης της απόφασης της γενικής συνέλευσης.

Παράλληλα, η β’ επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, ενέκρινε την θέσπιση προγράμματος παροχής δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών στο προσωπικό και τα Μέλη του Δ.Σ. με τους εξής όρους:

* Το Διοικητικό Συμβούλιο θα μπορεί να εκδίδει πιστοποιητικά δικαιωμάτων προαιρέσεως εντός χρονικού διαστήματος της επόμενης τριετίας έως πενταετίας όπως ειδικότερα θα καθορίσει το Δ.Σ.

* Τα δικαιώματα θα μπορούν να ασκηθούν σε τιμή που θα καθορίζει το Διοικητικό Συμβούλιο, η οποία δεν θα υπερβαίνει το 80% της μέσης χρηματιστηριακής τιμής του εξαμήνου που προηγείται της έγκρισης έκδοσης κάθε σειράς δικαιωμάτων.

* Δικαιούχοι θα είναι στελέχη, μέλη του Δ.Σ., και λοιποί εργαζόμενοι στην εταιρεία, οι οποίοι θα έχουν ελάχιστη προϋπηρεσία στην Εταιρεία και με βάση ειδικότερα κριτήρια που θα καθορισθούν με απόφαση του Δ.Σ της εταιρείας.

* Ο ανώτατος αριθμός μετοχών που θα εκδώσει η εταιρεία από την άσκηση των δικαιωμάτων προαιρέσεως θα ανέρχεται σε 3% του συνολικού αριθμού μετοχών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v