Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ντεσπέκ Πολυμέσα: Υπερκάλυψη 20 φορές

Κατά 20 περίπου φορές υπεκαλύφθηκαν οι δημόσιες εγγραφές της Ντεσπέκ Πολυμέσα για την είσοδο της εταιρίας στην Παράλληλη αγορά του ΧΑΑ. Η τιμή διάθεσης ορίσθηκε στο ανώτατο όριο (4,8 ευρώ), ενώ η εταιρία θα αντλήσει 3,2 εκατ. ευρώ περίπου.

Κατά 20 φορές υπαρκαλύφθηκαν οι δημόσιες εγγραφές της Ντεσπέκ Πολυμέσα που πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα 3-5 Ιουλίου για την είσοδο της εταιρίας στην Παράλληλη Αγορά.

Η τιμή διάθεσης ορίσθηκε στα 4,8 ευρώ, με αποτέλεσμα η εταιρία να αντλήσει από την κεφαλαιαγορά νέα κεφάλαια, ύψους 3,2 εκατ. ευρώ περίπου (1,084 δισ. δρχ.).

Η εταιρία προχώρησε στην έκδοση 664.500 νέων μετοχών εκ των οποίων οι 633.000 θα διατεθούν στο επενδυτικό κοινό με δημόσια εγγραφή και οι υπόλοιπες 31.500 με ιδιωτική τοποθέτηση. Κύριος Ανάδοχος και Σύμβουλος Έκδοσης είναι η Δεβλέτογλου ΑΧΕΠΕΥ.

Η Ντεσπέκ Πολυμέσα αποτελεί μέλος του ομίλου Despec και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων και υπηρεσιών ψηφιακού περιεχομένου (multimedia, interactive software) και στην εμπορία μέσων οικιακής ψυχαγωγίας (home entertainment).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v