Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Υπεγράφη η σύμβαση για Δέλτα Project

Την υπογραφή του οριστικού συμφωνητικού της μεταβίβασης των μετοχών της Δέλτα Project ανακοίνωσε ο όμιλος Μυτιληναίου. Το συμφωνητικό υπέγραψε χθες ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος και οι πέντε βασικοί μέτοχοι της Δέλτα.

Μυτιληναίος: Υπεγράφη η σύμβαση για Δέλτα Project
Την υπογραφή του οριστικού συμφωνητικού της μεταβίβασης των μετοχών της Δέλτα Project ανακοίνωσε ο όμιλος Μυτιληναίου.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, το συμφωνητικό υπεγράφη στις 12 Ιουνίου μεταξύ του κ. Ευάγγελου Μυτιληναίου και των βασικών μετόχων της Δέλτα Project (κ.κ. Κατσαρό Κωνσταντίνο, Κατσαρού Μαρία, Δεληγιώργη Αναστασίου, Δεληγιώργη Ευσταθίας και Παπαγεωργίου Ευάγγελου).

Μέσω αυτού, η Μυτιληναίος Όμιλος Επιχειρήσεων απόκτησε από τους ανωτέρω πέντε βασικούς μετόχους ποσοστό 44,624% και ο Ευάγγελος Μυτιληναίος 8% αντιστοίχως του μετοχικού κεφαλαίου της Δέλτα Project, ήτοι 6.578.000 κοινές ονομαστικές μετοχές.

Το συνολικό τίμημα της συναλλαγής ανήλθε στο ποσό των 16.116.100 ευρώ ή 2,45 ευρώ ανά μετοχή.

Στη συνέχεια της συναλλαγής η Μυτιληναίος Όμιλος Επιχειρήσεων θα προβεί σε υποχρεωτική δημόσια πρόταση προς τους μετόχους της μειοψηφίας της Δέλτα Project, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Τα μέρη συμφώνησαν επίσης την παροχή προς τους πωλητές δικαιώματος προαίρεσης πώλησης (Put Option) επιπλέον ποσοστού 17,35% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Πρόκειται για 2.168.622 μετοχές, τις οποίες κατέχουν σήμερα, έναντι τιμής 8 ευρώ ανά μετοχή.

Το δικαίωμα προαίρεσης πώλησης (put option) δύναται να εξασκηθεί από 20/8/2006 έως 31/10/2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v