Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fourlis: Ανοιξε το πρώτο Intersport στη Βουλγαρία

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2006 άνοιξε το πρώτο κατάστημα Intersport στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Σόφιας. Το πλάνο επέκτασης της Fourlis στη Βουλγαρία προβλέπει το άνοιγμα 5 συνολικά καταστημάτων την επόμενη τριετία.

Fourlis: Ανοιξε το πρώτο Intersport στη Βουλγαρία
Τη δραστηριότητα της εμπορίας αθλητικών ειδών και στη Βουλγαρία, μέσω της λειτουργίας καταστήματος Intersport ξεκίνησε η Fourlis.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2006 άνοιξε το πρώτο κατάστημα Intersport στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Σόφιας. Το κατάστημα είναι 700 τ.μ. και προσφέρει όλα τα επώνυμα αθλητικά προϊόντα καθώς και τα προϊόντα της Intersport.

Το πλάνο επέκτασης στη γειτονική χώρα προβλέπει το άνοιγμα 5 συνολικά καταστημάτων την επόμενη τριετία.

Υπενθυμίζεται ότι με την υφιστάμενη δραστηριότητά της η Intersport κατά το πρώτο τετράμηνο του 2006 εμφάνιζε ρυθμούς ανάπτυξης πωλήσεων της τάξης του 40%, ξεπερνώντας τις προβλέψεις της διοίκησής της και οδηγώντας την σε αναθεώρηση εκτιμήσεων για το σύνολο του 2006.

Τέλος, υπογραμμίζεται ότι οι προβλέψεις μεγεθών για το σύνολο των δραστηριοτήτων του ομίλου Fourlis για τη χρήση του 2006, αναμένεται να ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της τακτικής γενικής συνέλευσης του ομίλου στις 23/6.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v