Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Νέος διευθύνων σύμβουλος στην EΚΟ (upd)

Nέος διευθύνων σύμβουλος στην ΕΚΟ ΑΒΕΕ, θυγατρική των Ελληνικών Πετρελαίων επελέγη ο κ. Γιώργος Γεωργίου, διευθυντής προσωπικού σήμερα στην εισηγμένη. Ο κ. Παπαδόπουλος αναλαμβάνει πρόεδρος στη θυγατρική Diaxon, ενώ ο πρόεδρος έως τώρα της ΕΚΟ ΑΒΕΕ Δημήτρης Δανηλάτος αναλαμβάνει πρόεδρος στην επίσης θυγατρική Hellenic Petroleum Cyprus Ltd.

ΕΛΠΕ: Νέος διευθύνων σύμβουλος στην EΚΟ (upd)
της Αθηνάς Καλαϊτζόγλου

Nέος διευθύνων σύμβουλος στην EΚO ΑΒΕΕ, θυγατρική των Ελληνικών Πετρελαίων επελέγη ο κ. Γιώργος Γεωργίου, διευθυντής προσωπικού σήμερα στην εισηγμένη.

Η επίσημη τοποθέτηση του κ. Γεωργίου θα γίνει αύριο στη γενική συνέλευση των μετόχων EΚO.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του euro2day.gr, ο κ. Γεωργίου, ο οποίος διαδέχεται τον κ. Σταύρο Παπαδόπουλο στη θέση αυτή, θεωρείται άνθρωπος του υπουργού Ανάπτυξης, Δ. Σιούφα, είναι στέλεχος της Ν. Δημοκρατίας (μέλος της Κεντρικής Επιτροπής) και πρώην Συνδικαλιστής στα ΕΛΠΕ.

Η επιλογή αυτή εκτιμάται ότι θα κλιμακώσει την κρίση στις σχέσεις μεταξύ της διοίκησης των ΕΛΠΕ και του κ. Σιούφα, καθώς ένα από τα σημεία τριβής στις σχέσεις των δύο πλευρών ήταν και η προνομιακή συνεργασία του απερχόμενου κ. Παπαδόπουλου με τον υπουργό Ανάπτυξης.

Όπως φαίνεται, η πρακτική αυτή θα έχει συνέχεια και στο πρόσωπο του κ. Γεωργίου, δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στην άσκηση συνολικής στρατηγικής της διοίκησης των ΕΛΠΕ σε όλο το εύρος των εταιριών του ομίλου.

Ο κύριος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει πρόεδρος στη θυγατρική Diaxon - Πλαστικά Υλικά Συσκευασίας ΑΒΕΕ, ενώ ο πρόεδρος έως τώρα της ΕΚΟ ΑΒΕΕ, Δημήτρης Δανηλάτος, αναλαμβάνει πρόεδρος στην επίσης θυγατρική Hellenic Petroleum Cyprus Ltd.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v