Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλ.Θράκης: Στα 200 εκ. βλέπει τις πωλήσεις το 2006

Τις εκτιμήσεις της για ενοποιημένες πωλήσεις στα 200 εκατ. ευρώ και κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας στα 10,4 εκατ. ευρώ για το 2006, επεσήμανε η διοίκηση της Πλαστικά Θράκης, κατά τη διάρκεια παρουσίασης των Εισηγμένων Εταιρειών Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 1-3 Ιουνίου.

Πλ.Θράκης: Στα 200 εκ. βλέπει τις πωλήσεις το 2006
Τους στόχους και τις προοπτικές για τους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιείται η Πλαστικά Θράκης, ανέπτυξε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου κ. Κ. Χαλιωρής, κατά τη διάρκεια παρουσίασης των Εισηγμένων Εταιρειών Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 1-3 Ιουνίου.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, ο κ. Κωνσταντίνος Χαλιωρής, μίλησε:

α) για αύξηση μεριδίου αγοράς στον κλάδο των γαιωϋφασμάτων,

β)για βελτίωση των περιθωρίων κέρδους στον κλάδο του carpet backing (υπόστρωμμα μοκέτας),

γ) για επέκταση σε νέες αγορές των λαμιναρισμένων προϊόντων (added value products) στον κλάδο των μή υφαντών,

δ) για συνεχή διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων της άκαμπτης συσκευασίας και

ε) για διπλασιασμό των μεγεθών στον κλάδο της άκαμπτης συσκευασίας στην επόμενη τριετία.

Αναφορικά με το επενδυτικό πλάνο του Ομίλου για το 2006, ύψους 21,2 εκατ. ευρώ περίπου, ο κ. Χαλιωρής ανέφερε ότι πρόκειται να διατεθεί κυρίως για τις επενδύσεις που αφορούν στον κλάδο των γαιωϋφασμάτων και της άκαμπτης συσκευασίας, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Χαλιωρής εκτιμά ότι για το 2006 οι πωλήσεις του Ομίλου θα ανέλθουν στα 200 εκατ. ευρώ περίπου με τα Κέρδη μετά από Φόρους και Δικαιώματα Μειοψηφίας να διαμορφώνονται στα 10,4 εκατ. ευρώ περίπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v